Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Teljes adatvédelmi tájékoztatónkat ITT, csak a cookiek-ról szóló tájékoztatónkat pedig ITT tudod elolvasni.
Termékek Menü

Gentile Lumaconi (óriás csigatészta), 500g

Ár:
1.400 Ft (1.102 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: ✓ Készleten
Készítette: Gentile
A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű Senatore Cappelli fajta búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő: 16 perc
Ajánlhatunk valamit mellé?
Jelöld be a terméke(ke)t, amelyeket még a kosárba szeretnél tenni!
La Nicchia Kapribogyó olívaolajban, aprószemű, 100g La Nicchia Kapribogyó olívaolajban, aprószemű, 100g
2.600 Ft
Delfino Tonhal filé natúr páclében, 255g Delfino Tonhal filé natúr páclében, 255g
2.400 Ft
Buono! La Passata - Passzírozott paradicsom, 720ml Buono! La Passata - Passzírozott paradicsom, 720ml
1.100 Ft

További információk

Egységár 2800 Ft/kg
Kiszerelés 500 g
Származási ország Olaszország
Származási hely Campania
Minősítés IGP
Liszt fajta Durum
Főzési idő 12 perc
Tojástartalom Tojás nélkül
Méretcsoport Nagy
Energia 1460kJ / 336kcal
Zsír 1.5g / 100g
- amelyből telített zsírsavak 0.5g / 100g
Szénhidrát 69g / 100g
- melyből cukor 4g / 100g
Rost 4g / 100g
Fehérje 14g / 100g
0.01g / 100g

Tudnivalók

Főzési tippek

100 gramm tésztához ~ 1 liter sós főzővíz szükséges.

A nagy méretű tészták esetén fontos, hogy ne lobogó vízben főzzük, hogy elkerüljük az esetleges töréseket.

A prémium minőségű tészta sosem igényel olajat a főzővizébe, elég párszor megkeverni a főzés első 2 percében. A tésztát forrásban lévő vízben kezdjük el főzni, amint újra forrni kezd a víz, vegyük lejjebb a lángot. Minden tészta csomagolásán megtalálható a javasolt főzési idő, amikor ez letelt, kóstoljunk! Amennyiben az állagát megfelelőnek találjuk, a tésztát szűrjük le, és miután összekevertük a mártással, azonnal szolgáljuk fel. Kizárólag akkor hűtsük le a főtt tésztát vízzel, ha tésztasalátát akarunk készíteni. Érdemes tudni, hogy a tészta tovább fő miután leszűrtük, ezért képes a mártás egy részét is felszívni. Az elkészítés során ezzel is számoljunk.

Hasonló termékek

✓ Készleten
1.400 Ft
✓ Készleten
1.400 Ft
✓ Készleten
1.400 Ft
✓ Készleten
1.400 Ft
✓ Készleten
1.400 Ft