Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü

Gentile Fusilli lunghi (kézzel készített), 500g

Ár:
3.500 Ft (2.756 Ft + ÁFA)
Készítette: Gentile
Semmi sem változott a kézi készítésű Fusilli előkészítésében az elmúlt négyszáz évben! A "fusillare" még mindig ugyanúgy tekerik egy kötőtűre a tésztát, és az alkar mozgatásával megteremtik az alakot, ami jellemzi ezt a tésztát, így minden egyes fusilli szál egyedi. A nagymamánál töltött vasárnapi ebédnél szolgálnak fel nekünk ilyet...

A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A Cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő: 25 perc

Mihez ajánljuk?
Húsos raguk, tengeri halas mártások.
Kiegészítenéd valamivel?
Jelöld be a terméke(ke)t, amelyeket még a kosárba szeretnél tenni!
Montecchia Szárított paradicsom olívaolajban, 270g Montecchia Szárított paradicsom olívaolajban, 270g
2.700 Ft
Gentile Pomodorini del Vesuvio DOP koktélparadicsom, piros, 430g Gentile Pomodorini del Vesuvio DOP koktélparadicsom, piros, 430g
2.500 Ft
Delfino Tonhal filé olívaolajban, 275g Delfino Tonhal filé olívaolajban, 275g
2.900 Ft
EZ A TERMÉK MÁR NEM KAPHATÓ.

Nézz körül a webáruházban, biztosan találsz helyette más megfelelő terméket!
Mióta nem kapható:
2020-01-08

Főzési tippek

100 gramm tésztához ~ 1 liter sós főzővíz szükséges.

A vizet felforraljuk egy olyan fazékban, ami a hosszú tészták esetében egy magas falú edény, hogy a tészta minél hamarabb a víz alá merülhessen.

A prémium minőségű tészta sosem igényel olajat a főzővizébe, elég párszor megkeverni a főzés első 2 percében. A tésztát forrásban lévő vízben kezdjük el főzni, amint újra forrni kezd a víz, vegyük lejjebb a lángot. Minden tészta csomagolásán megtalálható a javasolt főzési idő, amikor ez letelt, kóstoljunk! Amennyiben az állagát megfelelőnek találjuk, a tésztát szűrjük le, és miután összekevertük a mártással, azonnal szolgáljuk fel. Kizárólag akkor hűtsük le a főtt tésztát vízzel, ha tésztasalátát akarunk készíteni. Érdemes tudni, hogy a tészta tovább fő miután leszűrtük, ezért képes a mártás egy részét is felszívni. Az elkészítés során ezzel is számoljunk.

Videó

Ezeket is érdemes megnézni