Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak rendszer és személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatvédelmi tájékoztatónkat itt tudod elolvasni.
Elfogadom
Termékek Menü
0
Itt jársz éppen: >

Gentile


A Zampino család napról-napra szenvedéllyel és elkötelezettséggel folytatja a cég hagyományait, védi eredetiségét, az alapanyagok kiválasztása továbbra is a legnagyobb körültekintéssel folyik.
A Pastifico Gentile 2012 júniusában egy fontos megállapodást kötött, melynek értelmében nem csak hogy 100%-ban olasz búzát, hanem a híres Senatore Cappelli fajtát használják a tészták előállításához.
A cég által előállított tészták kiváló minősége a szabályok pontos betartásán múlik, ez tette híressé a termékeket. A Senatore Cappelli búza kiváló minőségén és a lassú, alacsony hőmérsékletű szárítás, a "Metodo Cirillo" kombinációjából jönnek létre a tökéletes tészták.
A Gentile egyik leghíresebb terméke a kézzel készített fusilli tészta, amelynek elkészítésében több, mint 400 éve semmi sem változott.


 

Rendezés:
Nézet:
A spagetti szó a "spago" szóból származik, ami olasz nyelven húrt jelent.
Tálaljuk kagylóval vagy paradicsomos mártással, kemény sajttal megszórva.

A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű Senatore Capelli fajta búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő (al dente): 12 perc
1.400 Ft
Raktáron
Ez a tészta egyedülálló a maga módján: egy spagetti szál átmérője 2,7mm, mint egy bucatino, de nem lyukas. Az olasz tészta hazájában, Gragnano-ban született meg egy az egyedülálló forma, amely al dentére főzve kb. 15-17 perc alatt van kész.

A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű Senatore Capelli fajta búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő (al dente): 16 perc
1.500 Ft
Raktáron
A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű Senatore Capelli fajta búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő (al dente): 10 perc
1.400 Ft
Raktáron
A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű Senatore Capelli fajta búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő (al dente): 10 perc
1.400 Ft
Raktáron
A lasagne egy klasszikus nápolyi forma. Tipikus ebből készült ételkülönlegesség a Lasagne di Carneval, mely sertés- és marhahúst tartalmazó nápolyi húsos raguval készül és tartalmazhat keménytojás szeleteket is.

A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű Senatore Capelli fajta búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő (al dente): 10 perc
1.400 Ft
Raktáron
Nápolyban a Mafalde egykor "A gazdag Fettucelle-je" néven volt ismert, majd később savoy-i Mafalda hercegnőnek nevezték és "Mafaldine" nevet kapta. Hosszú, széles, lapos tészta, hullámos szélekkel, amely keskenyebb a lasagna méreténél, de ugyanúgy jól használható gazdag mártásokhoz, darálthúsos ételekhez. Ha mártással tálaljuk, akkor a lasagna és a mafalde keverve is használható.

A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű Senatore Capelli fajta búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő (al dente): 10 perc
1.400 Ft
Raktáron
Semmi sem változott a kézi készítésű Fusilli előkészítésében az elmúlt négyszáz évben! A "fusillare" még mindig ugyanúgy tekeri egy kötőtűre a tésztát, és az alkar mozgatásával megteremti az alakot, ami jellemzi ezt a tésztát, így minden egyes fusilli szál egyedi. A nagymamánál töltött vasárnapi ebédnél szolgálnak fel nekünk ilyet...

A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű Senatore Capelli fajta búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő (al dente): 10 perc
3.300 Ft
Beszerzés alatt
A vesuvio tészta természetesen a Vezúvról kapta a nevét, hiszen formája egy vulkánhoz hasonlatos.
Bolognai mártással vagy tésztasalátákban tálaljuk.

A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű Senatore Capelli fajta búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő (al dente): 8 perc
1.400 Ft
Raktáron
A pennette egy sokoldalú tésztafajta, amely minden mártással jól működik. Nevét a tollszárról kapta.

A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű Senatore Capelli fajta búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő (al dente): 10 perc
1.400 Ft
Raktáron
A pennette egy sokoldalú tésztafajta, amely minden mártással jól működik. Nevét a tollszárról kapta. Ennek egyik fajtája a bordázott, melynek segítségével a tészta még több szószt tud felvenni.

A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű Senatore Capelli fajta búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő (al dente): 10 perc
1.400 Ft
Raktáron
A caserecce jelentése "házi". Szicília és közép-dél Olaszország tipikus tésztaféléje. Csavart tészta, amely jól tartja a mártást is. Általában zöldségekkel készítik.

A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű Senatore Capelli fajta búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő (al dente): 8 perc
1.400 Ft
Raktáron
A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű Senatore Capelli fajta búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő (al dente): 14 perc
1.400 Ft
Raktáron
A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű Senatore Capelli fajta búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő (al dente): 8 perc
1.400 Ft
Raktáron
A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű Senatore Capelli fajta búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő (al dente): 8 perc
1.400 Ft
Raktáron
A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű Senatore Capelli fajta búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő (al dente): 10 perc
1.400 Ft
Raktáron
Ezek a kis tésztatekercsek úgy néznek ki, mint a hajszálak, olaszul a trecce szó szerint a fonatot jelenti.

A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű Senatore Capelli fajta búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő (al dente): 10 perc
1.400 Ft
Raktáron
Natale Zampino tésztamester unokahúga születésének alkalmából akart létrehozni egy gyerekek által is kedvelt tésztaformát- és méretet, így alakította ki a Fideo-t, azaz a vágott spagettit.

A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű Senatore Capelli fajta búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő (al dente): 8 perc
1.400 Ft
Raktáron
Az unokaöccs és névrokon születése után Natale Zampino tésztamester több új formát hozott létre a gyermekek számára. A L'Alfabeto-t úgy tervezték, hogy a kis rajongókat a lehető legjobban szórakoztassa. Ez egy szeretetteljes gesztus, amely az új generációt közelebb hozza az egészséges és valódi termékekhez. A 7 perces főzési idő a legtürelmetlenebbek étvágyát is gyorsan kielégíti.

A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű Senatore Capelli fajta búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő (al dente): 7 perc
1.400 Ft
Raktáron
Az unokaöccs és névrokon születése után Natale Zampino tésztamester több új formát hozott létre a gyermekek számára. Ez egy szeretetteljes gesztus, amely az új generációt közelebb hozza az egészséges és valódi termékekhez. A 8 perces főzési idő a legtürelmetlenebbek étvágyát is gyorsan kielégíti.

A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű Senatore Capelli fajta búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő (al dente): 8 perc
1.200 Ft
Raktáron
Az unokaöccs és névrokon születése után Natale Zampino tésztamester több új formát hozott létre a gyermekek számára. A Stelline-t úgy tervezték, hogy a kis rajongókat a lehető legjobban szórakoztassa. Ez egy szeretetteljes gesztus, amely az új generációt közelebb hozza az egészséges és valódi termékekhez. A 7 perces főzési idő a legtürelmetlenebbek étvágyát is gyorsan kielégíti.

A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű Senatore Capelli fajta búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő (al dente): 7 perc
1.200 Ft
Beszerzés alatt