Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü
Itt jársz éppen: >

Frabosk

FRABOSK


A Frabosk cég "Fratelli Ghidini Bosco" néven jött létre 1930-ban, sárgaréz termékek gyártásával kezdett, majd rozsdamentes acél háztartási cikkek gyártására specializálódott.
Napjainkban a konyhafelszerelések egyik vezető gyártója, két üzemmel Lumezzane-ban, Brescia közelében.

A fő cél mindig az ügyfelek elégedettsége, ezért a Frabosk folyamatosan foglalkozik olyan innovatív, stílusos és funkcionális termékek kutatásával, fejlesztésével és tervezésével, amelyek megfelelnek a vásárlók legmagasabb igényeinek. Leginkább ismertté  a szabadalmaztatott "Cappuccino Creamer" vált, mely olyan termék, amely talán a legjobban hozzájárult ahhoz, hogy a minőségi konyhai eszközök világában a Frabosk jól ismert névvé váljon.

 

Rendezés:
Nézet:

Indukciós átalakító lap, ideális kávéfőzők vagy kisebb edények számára. Amennyiben indukciós főzőlapod van, ezzel az átalakítóval használhatsz alumíniumból készült kávéfőzőt, illetve kisebb méretű alumínium, üveg, kerámia, rozsdamentes edényeket.
A termékhez nyél nem tartozik.

  • Átmérő: 12 cm
  • Mindkét oldalán működik
  • 5 rétegű. Első használat után besötétedik
  • 20 percig melegen tartja az ételt
  • Ne használd bekapcsolt tűzhelyen anélkül, hogy edényt helyeznél rá
  • Ne használd maximális hőfokon

Használható indukciós, kerámia, elektromos főzőlapon és gáztűzhelyen. Mosogatógépben tisztítható.

3.200 Ft
✓ Készleten