Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak rendszer és személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatvédelmi tájékoztatónkat itt tudod elolvasni.
Elfogadom
Termékek Menü
Itt jársz éppen: >

Fiordimonte

Képtalálat a következőre: „fiordimonte logo”


A fiatal és dinamikus, Ancona tartományban található marche-i Fiordimonte cég a hagyományos tojásos tészták széles portfólióját kínálja, melyekhez az alapanyagok ökológiai gazdálkodásból származnak.
Céljuk, hogy Marche régióban visszaállítsák az ősi kulináris hagyományokat.

A cég a Sibillini hegység varázslatos táján, lankás dombok között található, ahol a területen domináns aranyszínű búza tökéletes alapanyaga a különböző méretű tésztáknak. Ehhez a kiváló minőségű búzához háztáji tyúkok tojásait használják. Az összetevők alacsony fordulatszámon keverve homogén, rugalmas tésztát hoznak létre, mely megőrzi az eredeti nyersanyagok jellemzőit.

A tésztát ezután állandó hőmérsékleten, bronz vágóval alakítják formára, melyektől különösen porózus felszín alakul ki. Az utolsó szakaszban fa állványon, alacsony hőmérsékleten szárítják a tésztát, melynek végére a tészta elveszti a felesleges nedvességet és készen áll a csomagolásra.


Képtalálat a következőre: „pastificio fiordimonte marche”
Rendezés:
Nézet:
A Fiordimonte termékeit a tészta felülete különbözteti meg a többitől, mely a bronz vágásnak köszönhetően rugalmas, porózus felülete jól megtartja a különböző szószokat és fűszereket.

Összetevők: durum búzadara, A osztályú pasztörizált friss tojás

ICEA által minősített termék.

Főzési idő (al dente): 5-6 perc
1.600 Ft
Raktáron