Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü

Miért a Fajszi paprika?

Miért a Fajszi paprika?


Összehasonlításként szeretnénk Nektek megmutatni a különbséget paprika és paprika között.

A kép bal oldalán a kézzel válogatott, prémium minőségű fajszi paprika látható, mely nem tartalmaz hibás darabokat, illetve a szárát is eltávolítjuk utóérlelés után. Ezzel ellentétben a jobb oldali fűszerpaprika nagyüzemi, elsősorban a mennyiségi termelést tartják szem előtt a minőséggel szemben, így láthatjuk, hogy nem is válogatott, és tartalmazza a csutát is. Hipermarketek polcain főleg ez utóbbi jön szembe velünk.

Paradicsomos káposzta Mautner Zsófitól - Fajszi paprikával:

Paradicsomos káposzta édes- és kovászolt káposztából - ezzel a spontán kitalált ebéddel vártam a nagynénémet. Kevés mangalicaszalonnán megdinszteltem egy nagy felszeletelt hagymát, megszórtam két evőkanál pirospaprikával, rádobtam fél fej vékonyra szeletelt káposztát (amit előtte besóztam, állni hagytam, kinyomkodtam). Ráöntöttem egy doboz hámozott paradicsomkonzervet, két üres doboznyi vizet, só, bors és viszonylag sok őrölt kömény ment bele. 25 perc alatt puhára főztem. Hozzáadtam jó fél üveg, azaz kb. 30dkg @szorgosgazda féle kovaszolt káposztát, azzal mar csak kicsit főztem. Sült csirkecomb körete volt, imádtuk.
Mautner Zsófi az Instagramon >>>

Tartalomhoz tartozó címkék: Érdekesség Recept