Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü

Fagylaltkészítés

Rendezés:
Nézet:
A teljesen natúr mogyorókrém a különösen aromás Tonda Gentile delle Langhe fajtájú piemonti mogyoróból készül, amely talán a legjobb mogyoró a világon. Folyékony, finom, hihetetlenül aromás, tisztán mogyoróízű és csak természetesen édes.

Ezt a krémet általában cukrászok használják, de próbáljuk ki konyhánkban házi fagylaltok és sütemények készítéséhez, joghurtokhoz vagy túró desszertekhez.

Összetevők: 100% Piemonti mogyoró IGP
3.000 Ft
✓ Készleten
A teljesen natúr mogyorókrém a különösen aromás Tonda Gentile delle Langhe fajtájú piemonti mogyoróból készül, amely talán a legjobb mogyoró a világon. Folyékony, finom, hihetetlenül aromás, tisztán mogyoróízű és csak természetesen édes.

Ezt a krémet általában cukrászok használják, de próbáljuk ki konyhánkban házi fagylaltok és sütemények készítéséhez, joghurtokhoz vagy túró desszertekhez.

Összetevők: Piemonti mogyoró IGP
13.500 Ft
✓ Készleten
A csokoládéval ízesített mogyorókrém a különösen aromás Tonda Gentile delle Langhe fajtájú piemonti mogyoróból készül, amely talán a legjobb mogyoró a világon. A pörkölt mogyoró íze határozott, a kakaó is tökéletesen érezhető, melyet a Bourbon vanília finoman kiegyensúlyoz. Tiszta élvezet harmonikus, természetesen finom gyümölcsös édességgel és tökéletes krémes állaggal.

Összetevők: 55 % Piemonti mogyoró IGP, cukor, sovány tejpor, sovány kakaópor, bourbon vanília, emulgeálószer: szójalecitin (nem génmódosított)
3.200 Ft
✓ Készleten
A étcsokoládéval ízesített mogyorókrém a különösen aromás Tonda Gentile delle Langhe fajtájú piemonti mogyoróból készül, amely talán a legjobb mogyoró a világon. A pörkölt mogyoró íze határozott, a kakaó is tökéletesen érezhető, melyet a Bourbon vanília finoman kiegyensúlyoz. Tiszta élvezet harmonikus, természetesen finom gyümölcsös édességgel és tökéletes krémes állaggal.

Összetevők: 55 % Piemonti mogyoró IGP, nádcukor, sovány kakaópor, bourbon vanília.
3.200 Ft
Beszerzés alatt

Piemonti mogyoró IGP felhasználásával készült finom mogyorókrém, melyet az Olasz Cukrászati Akadémia (AMPI) 2017-ben aranyéremmel díjazott.
A mogyorón kívül csak kakaót és nemes zsírokat (kakaóvaj, napraforgóolaj) tartalmaz. Nem tartalmaz pálmaolajat.

Összetevők: cukor, O.F.J. piemonti mogyoró (30%), napraforgóolaj, kakaópor (7%), kakaóvaj, sovány tejpor, tejsavópor, laktóz, emulgeálószer: napraforgó lecitin.
Gluténmentes termék. Nyomokban szóját és egyéb csonthéja-sokat tartalmazhat! Nem igényel hűtést. Felhasználás előtt javasolt összekeverni!

3.900 Ft
✓ Készleten

Mogyorókrém extraszűz olívaolajjal.

Összetevők: mogyoró (22%), extraszűz olívaolaj (20%), kakaópor, nádcukor, rizsliszt, növényi rostok, emulgeálószer: napraforgó lecitin.
Nyomokban tejet és egyéb dióféléket tartalmazhat. Gluténmentes termék!

Nem igényel hűtést! Felhasználás előtt javasolt összekeverni!

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.

3.200 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 30/11/2020

Friss és addiktív, napsütéses ízvilágú modenai balzsamecet, mely egész évben a nyarat idézi az asztalon.

Tökéletes kombináció, mely a főételektől a friss sajtokig és desszertekig kreatívan használható.

Összetevők: 80% modenai balzsamecet, 19% szeder, 1% természetes szeder aroma. Szulfitokat tartalmaz.

3.500 Ft 3.150 Ft
✓ Készleten

A világ összes gourmand-jának készítve.

Összetevők: 80% O.F.J modenai balzsamecet, 19% eper kivonat, 1% természetes aroma.

Szulfitokat tartalmaz.

3.900 Ft
✓ Készleten

Pisztáciakrém extraszűz olívaolajjal.

Összetevők: pisztácia (35%), nádcukor, extraszűz olívaolaj (20%), rizsliszt, növényi rostok, emulgeálószer: napraforgó lecitin. Nyomokban tejet és egyéb dióféléket tartalmazhat. Gluténmentes termék!

Nem igényel hűtést! Felhasználás előtt javasolt összekeverni.

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.

4.500 Ft
✓ Készleten
Kézzel válogatott, kandírozott amarena meggy, melyek származási helye az Isztria-i félsziget.

Tökéletesen használható süteményekhez, fagylalt dekorációként, kelt tésztákhoz. A szirup szintén felhasználható.
3.900 Ft
✓ Készleten

Fényes textúrájú, nagyszerű és kerek ízű krém, köszönhetően az igazi hámozott gesztenye felhasználásának. Nádcukorral és bourbon vaníliával ízesítve.
A gesztenyét formájuk és ízük alapján is válogatják. Legfőképpen Közép-Olaszországból származnak: Toszkán-Emilia-i Apenninek, Firenze és Bologna a termőhelyek.

Tökéletesen használható krémekhez, mousse-hoz, fagylaltokhoz, kelt tésztás süteményekhez és brióshoz.

2.400 Ft
✓ Készleten

A gesztenyét fokozatosan, ellenőrzött hőmérsékleten kandírozó szirupban főzik, így fokozatosan növekszik a cukorkoncentráció. Az íz és az állag megóvása érdekében előnyben részesítik a hagyományos, lassú eljárásokat. A kandírozott gesztenyéket szirupban teszik el, kén-dioxid vagy tartósítószer nélkül. Konzervdobozokba vagy üvegedényekbe csomagolva, sziruppal eltéve az állag és az illat sokáig tartós.

Tökéletesen használható marron glacé készítéshez, krémekhez, mousse-hoz, fagylaltokhoz, süteményekhez.

Töltőtömeg: 250g

4.600 Ft
✓ Készleten

Pürésített főtt gesztenye.
Friss gesztenyéből, cukor és kén-dioxid hozzáadása nélkül készült.

A gesztenye különböző termőterületekről származik.

Mousse-k, krémek, fagylatok készítéséhez, pékáruk és sütemények töltelékeként tökéletesen használható.

4.800 Ft
✓ Készleten

Kézzel válogatott és vágott nagyobb, különböző méretű gesztenyedarabok, alak és íz szerint összeválogatva. Származása főként a közép-olasz régióra tehető: toszkán-emíliai Appeninek, Firenze és Bologna területei.

A gesztenyét fokozatosan, ellenőrzött hőmérsékleten kandírozó szirupban főzik, így fokozatosan növekszik a cukorkoncentráció. Az íz és az állag megóvása érdekében előnyben részesítik a hagyományos, lassú eljárásokat. A kandírozott gesztenyéket szirupban teszik el, kén-dioxid vagy tartósítószer nélkül. Konzervdobozokba vagy üvegedényekbe csomagolva, sziruppal eltéve az állag és az illat sokáig tartós.

Tökéletesen használható marron glacé készítéshez, krémekhez, mousse-hoz, fagylaltokhoz, süteményekhez.

Töltőtömeg: 600g

9.900 Ft
✓ Készleten

A gesztenyét fokozatosan, ellenőrzött hőmérsékleten kandírozó szirupban főzik, így fokozatosan növekszik a cukorkoncentráció. Az íz és az állag megóvása érdekében előnyben részesítik a hagyományos, lassú eljárásokat. A kandírozott gesztenyéket szirupban teszik el, kén-dioxid vagy tartósítószer nélkül. Konzervdobozokba vagy üvegedényekbe csomagolva, sziruppal eltéve az állag és az illat sokáig tartós.

Tökéletesen használható marron glacé készítéshez, krémekhez, mousse-hoz, fagylaltokhoz, süteményekhez.

Töltőtömeg: 600g

19.900 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 31/07/2020

A negyed citrom csíkokat kandírozás után kézzel szeletelik.
A citrom származási helye: Szicília és Calabria, dél-Olaszország
A termék vákuumcsomagolásban kapható.

A szicíliai citromok olyan kincsek, amelyeket az Agrimontana szenvedéllyel és finoman dolgoz fel. A gyümölcsöket víz és cukorszirup fürdőbe mártják, alacsony hőmérsékleten dolgozzák fel folyamatos felügyelet alatt.

Gluténmentes, kóser.

2.800 Ft 2.380 Ft
✓ Készleten
A negyed narancshéj csíkokat kandírozás után kézzel szeletelik.
A narancs származási helye: Calabria, dél-Olaszország
A termék vákuumcsomagolásban kapható.

A gyümölcsöket víz és cukorszirup fürdőbe mártják, alacsony hőmérsékleten dolgozzák fel folyamatos felügyelet alatt.

Gluténmentes, kóser.
2.800 Ft
✓ Készleten
A bergamott Calabria jellegzetes citrusféléje, különlegesen aromás ízű.

A gyümölcsöket víz és cukorszirup fürdőbe mártják, alacsony hőmérsékleten dolgozzák fel folyamatos felügyelet alatt.

Gluténmentes, kóser, halal
33.000 Ft
✓ Készleten
A negyed citrom csíkokat kandírozás után kézzel aprítják.
A citrom származási helye: Szicília és Calabria, dél-Olaszország
A termék vákuumcsomagolással kapható.

A szicíliai citromok olyan kincsek, amelyeket az Agrimontana szenvedéllyel és finoman dolgoz fel. A gyümölcsöket víz és cukorszirup fürdőbe mártják, alacsony hőmérsékleten dolgozzák fel folyamatos felügyelet alatt.

Gluténmentes, kóser.
28.000 Ft
✓ Készleten
A negyed narancshéj csíkokat kandírozás után kézzel aprítják.
A narancs származási helye: Calabria, dél-Olaszország
A termék vákuumcsomagolással kapható.

A gyümölcsöket víz és cukorszirup fürdőbe mártják, alacsony hőmérsékleten dolgozzák fel folyamatos felügyelet alatt.

Gluténmentes, kóser.
26.000 Ft
✓ Készleten