Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü
Itt jársz éppen: >

Egyedi termékek

Rendezés:
Nézet:
Nem tudod eldönteni, mit vegyél? Szerezz örömet szeretteidnek ezzel a szépséges Buono! ajándékutalvánnyal, mely minden alkalomra kitűnő ajándék családtagoknak, barátoknak.

Az utalvány 1.000 Ft-os egységenként, tetszőleges címletekben kapható és a buono.hu weboldalon történő online, illetve a Buono! Olívaolaj- és tésztaszaküzletben történő személyes vásárlás során használható fel bármely, a webáruházban és az üzletben található termékre az utalvány megvásárlásától számított fél éven belül.
A felhasználásra minimum kosárérték és regisztrációs kötelezettség nincs. Az utalvány értékéből készpénz nem adható vissza és készpénzre nem váltható.

Kérjük, hogy a megrendelés véglegesítésekor a megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy milyen címletekben szeretnéd megvásárolni az utalvány(oka)t.


Az utalvány megvásárlása történhet személyes vagy csomagpontos átvétellel, vagy házhoz szállítással is.
1.000 Ft
✓ Készleten
A világ legnagyobb zsűrizett dizájnversenyére, az A’ Design Award and Competion megmérettetésre nevezte be a 2017-ben alapított Artbeet, prémium gasztronómiai könyvekre szakosodott kiadó Bezzegh Éva – 12 hónap című, 2017 novemberében megjelent, exkluzív, első kiadványát, ami ezüst fokozatú minősítést nyert „grafika és vizuális kommunikáció dizájn” kategóriában, ezzel a díjazottak felső 5%-ában végzett.

Újabb siker a magyar szakácskönyvnek: A könyv 4 kategóriában is finalista a 2019-es Gourmand International versenyen, a gasztrokiadványok világversenyén.>>>

2017 novemberében jelent meg Bezzegh Éva Tizenkét hónap címet viselő első receptkönyve az Artbeet kiadó gondozásában.
A kötetet nagy várakozás előzte meg, hiszen amellett, hogy a hazai könyvpiacon nemzetközi mércével mérve is kiemelkedő minőséget képvisel a kiadvány, tartalmát tekintve hiánypótló. A masszív, 360 oldalas, bő másfél kilós “salátaenciklopédia” ugyanis 12 hónapon át kalauzolja végig az olvasót a szezonális zöldségekre és gyümölcsökre épülő, néhol hagyományos ízeket, néhol meglepő íztársításokat felvonultató vega, húsos, halas, vagy épp tenger gyümölcseivel, netán gabonával gazdagított, közel- illetve távol-keleti, mediterrán, skandináv, stb. saláták világán, a szerző könnyed, mégis közérthető tolmácsolásában.

A letisztult képi világú kötet a közel száz recepthez tartozó formabontó ételfotókon túl a táj változásait is hónapról-hónapra leköveti Magyarország legszebb vidékein járva, a látvány így erősít rá a szezonalitást középpontba helyező tartalomra. A kiadvány egyedi megjelenése a tehetséges, fiatal fotóművész, Török-Bognár Renáta bámulatos képeinek, a neves grafikus, Laki Eszter világszínvonalú munkájának, és Ruzicska Tünde kortárs keramikusművész könyvben szereplő páratlan alkotásainak köszönhető.
10.500 Ft
✓ Készleten

Bezzegh Éva 12 hónap című könyve német nyelven.

Éva Bezzegh's successful cookbook in German language.


In November 2017, Éva Bezzegh's twelve-month recipe book was published in Hungary by Artbeet, which is now available in German.
The book was preceded by great anticipation, as in addition to being of outstanding quality in the domestic book market by international standards, its content is niche. The massive 320-page, over 2 pound “salad encyclopedia” guides the reader through vegan, meaty, fishy or seafood-based veggies, seasonal vegetables and fruits, sometimes with traditional flavors, sometimes with surprising flavors, Middle East, Mediterranean, Scandinavian, etc. salads, in the author's light yet straightforward interpretation.

In addition to the groundbreaking food photos of nearly a hundred recipes, the purely visual volume tracks month-to-month changes in the scenery of Hungary's most beautiful countryside, thus reinforcing seasonal focus. The unique appearance of the publication is due to the amazing images of the talented young photographer, Renáta Török-Bognár, the world-class work of the renowned graphic artist Eszter Laki, and the unique works of contemporary ceramic artist Tünde Ruzicska.

The book has been awarded a silver rating in the category of "graphic and visual communication design", completing the top 5% prize winners at the world's largest jury design competition, the A' Design Award and Competion 2018.
The book is finalist in 4 categories at the Gourmand International 2019 and has won the Best National Cookbook Award.

12.900 Ft
✓ Készleten

Ajándékszett Rosalinda Acanpora festőművész exkluzív grafikájával ellátott dobozban.

Tartalma:
- 1 csomag Gentile SpaghettOne durumtészta IGP, 500g
- 1 üveg San Nicola dei Miri Pomodorini del Vesuvio koktélparadicsom, 550g
- 1 üveg Antico Frantoio Ravece extraszűz olívaolaj, 250ml
- 2 db kézzel festett dísztál az Antiche Manifatture Solimene-től, Vietri sul Mare-ből

A szetthez tartozó tányérok a képek között láthatók!

29.000 Ft
✓ Készleten