Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü
Itt jársz éppen: >

Egyedi termékek

Rendezés:
Nézet:
Nem tudod eldönteni, mit vegyél? Szerezz örömet szeretteidnek ezzel a szépséges Buono! ajándékutalvánnyal, mely minden alkalomra kitűnő ajándék családtagoknak, barátoknak.

Az utalvány 1.000 Ft-os egységenként, tetszőleges címletekben kapható és a buono.hu weboldalon történő online, illetve a Buono! Olívaolaj- és tésztaszaküzletben történő személyes vásárlás során használható fel bármely, a webáruházban és az üzletben található termékre az utalvány megvásárlásától számított fél éven belül.
A felhasználásra minimum kosárérték és regisztrációs kötelezettség nincs. Az utalvány értékéből készpénz nem adható vissza és készpénzre nem váltható.

Kérjük, hogy a megrendelés véglegesítésekor a megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy milyen címletekben szeretnéd megvásárolni az utalvány(oka)t.


Az utalvány megvásárlása történhet személyes vagy csomagpontos átvétellel, vagy házhoz szállítással is.
1.000 Ft
✓ Készleten
A világ legnagyobb zsűrizett dizájnversenyére, az A’ Design Award and Competion megmérettetésre nevezte be a 2017-ben alapított Artbeet, prémium gasztronómiai könyvekre szakosodott kiadó Bezzegh Éva – 12 hónap című, 2017 novemberében megjelent, exkluzív, első kiadványát, ami ezüst fokozatú minősítést nyert „grafika és vizuális kommunikáció dizájn” kategóriában, ezzel a díjazottak felső 5%-ában végzett.

Újabb siker a magyar szakácskönyvnek: A könyv 4 kategóriában is finalista a 2019-es Gourmand International versenyen, a gasztrokiadványok világversenyén.>>>

2017 novemberében jelent meg Bezzegh Éva Tizenkét hónap címet viselő első receptkönyve az Artbeet kiadó gondozásában.
A kötetet nagy várakozás előzte meg, hiszen amellett, hogy a hazai könyvpiacon nemzetközi mércével mérve is kiemelkedő minőséget képvisel a kiadvány, tartalmát tekintve hiánypótló. A masszív, 360 oldalas, bő másfél kilós “salátaenciklopédia” ugyanis 12 hónapon át kalauzolja végig az olvasót a szezonális zöldségekre és gyümölcsökre épülő, néhol hagyományos ízeket, néhol meglepő íztársításokat felvonultató vega, húsos, halas, vagy épp tenger gyümölcseivel, netán gabonával gazdagított, közel- illetve távol-keleti, mediterrán, skandináv, stb. saláták világán, a szerző könnyed, mégis közérthető tolmácsolásában.

A letisztult képi világú kötet a közel száz recepthez tartozó formabontó ételfotókon túl a táj változásait is hónapról-hónapra leköveti Magyarország legszebb vidékein járva, a látvány így erősít rá a szezonalitást középpontba helyező tartalomra. A kiadvány egyedi megjelenése a tehetséges, fiatal fotóművész, Török-Bognár Renáta bámulatos képeinek, a neves grafikus, Laki Eszter világszínvonalú munkájának, és Ruzicska Tünde kortárs keramikusművész könyvben szereplő páratlan alkotásainak köszönhető.
10.500 Ft
✓ Készleten
Ajándékszett Rosalinda Acanpora festőművész exkluzív grafikájával ellátott dobozban.

Tartalma:
- 1 csomag Gentile SpaghettOne durumtészta IGP, 500g
- 1 üveg San Nicola dei Miri Pomodorini del Vesuvio koktélparadicsom, 550g
- 1 üveg Antico Frantoio Ravece extraszűz olívaolaj, 500ml
- 2 db kézzel festett dísztál az Antiche Manifatture Solimene-től, Vietri sul Mare-ből
22.900 Ft
Beszerzés alatt