Húsvéti nyitvatartás: március 29. nagypéntek - zárva, április 1. húsvét hétfő - zárva
A zárvatartás ideje alatt a személyes átvétel, a csomagfeladás és az ügyfélszolgálat szünetel.

Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

Dragomán György: Főzőskönyv - Személyre szóló dedikált példány
Dragomán György: Főzőskönyv - Személyre szóló dedikált példány
6 500 Ft

Dragomán György: Főzőskönyv - Személyre szóló dedikált példány

Dragomán György: Főzőskönyv - Személyre szóló dedikált példány
Dragomán György: Főzőskönyv - Személyre szóló dedikált példány
Dragomán György: Főzőskönyv - Személyre szóló dedikált példány
Dragomán György: Főzőskönyv - Személyre szóló dedikált példány
Dragomán György: Főzőskönyv - Személyre szóló dedikált példány

A következő dedikálás időpontja szeptember végén várható!

Dragomán György rég várt Főzőskönyve a Buono! boltban is kapható, nálunk ráadásul dedikált példányok rendelhetők.

A szerző névre szólóan dedikálja a Főzőskönyvet; a webshopos vásárlási folyamat végén, a megjegyzés mezőbe kérjük megírni a nevet vagy a kívánt szöveget. Kérjük vedd figyelembe, hogy a névre szóló dedikálás esetén a szállítási idő hosszabb lesz, ugyanis az író havonta egyszer jön be dedikálni az összegyűlt rendeléseket.

A névre szóló dedikálás csak előre fizetéssel érhető el és egyszerre legfeljebb 5 példány rendelhető. Amennyiben ötnél több könyvet szeretne rendelni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Előrendelésre
6 500 Ft
Részletek

"Örüljetek!" - időnként így fejezi be főzős-evős történeteit és receptjeit Dragomán György. Évek óta olvassuk ezeket a személyes beszámolókat, és aztán indulunk a konyhába, hogy mi is kipróbáljuk a recepteket, és vidáman megvendégeljük szeretteinket.

Dragomán szenvedélyes író és szakács, az otthoni kenyérsütés és a nagy családi főzések propagátora, régi és új ételek őrzője és megalkotója, receptek lelkes egyszerűsítője és kíváncsi bonyolítója.

A Főzőskönyv praktikus és roppant élvezetes társ a konyhában a reggelitől az ebéden át a vacsorákig, és közben mindenféle hasznos és haszontalan dolgot is megtanulhatunk a lezajló folyamatokról.
A laktobacilusok és a vadélesztőtörzsek szimbiózisa éppúgy tárgya e könyvnek, mint a karamell változatai, a különleges konyhai eszközök leírása, vagy a szakértői, baráti és családi viták a "legjobb" megoldásokról, és persze az éhes tizenévesek is szóba kerülnek a sült krumpli, a rántott hús és a pizza hatékony elkészítésének módszereinél.

Dragomán György mindezeket családi történetekbe ágyazva, vicces és komoly novellákkal, érzékletes regényrészletekkel körítve rakja elénk, hogy boldog órákat szerezzen az ínyenc olvasónak. Az olvasó pedig gyönyörködik, majd főzni meg enni kezd - tehát egészen biztosan örülni fog.

A SZERZŐRŐL

1973-ban született Marosvásárhelyen.
1988 óta él Magyarországon. Az ELTE-re angol és filozófia szakára járt (közben tagja volt az Eötvös József Collegiumnak és Láthatatlan Kollégista is volt). A pusztítás könyve című első regénye 2002-ben jelent meg. Ezt követte 2005-ben a A fehér király, amely világszerte harmincnál is több nyelven megjelent, köztük németül, angolul, norvégül, hollandul, bolgárul, szerbül, lengyelül, szlovénul, finnül. A regényből 2015-ben Alex Helfrecht és Jörg Tittel filmet forgatott. A Máglya című regénye 2014-ben jelent meg, novelláskönyvei az Oroszlánkórus (2015) és a Rendszerújra (2018).
Díjai
Bródy-díj (2003), Soros-ösztöndíj (2003), Mozgó Világ-nívódíj (2003), Déry Tibor-jutalom (2005), Márai Sándor-díj (2006), Artisjus Irodalmi Díj (2006), József Attila-díj (2007), Márciusi Ifjak díj (2008), Litera-díj (2008), Román Kultúra-díj (2008), Mozgó Világ Nívódíj (2008), a svájci Jan Michalski díj (2011), Füst Milán-díj (2015), 2017-től a Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia tagja

Dragomán György
Honlapja: http://dragomangyorgy.com

Adatok
Méret
215 mm x 140 mm x 30 mm
Szerző
Dragomán György
Kiadó
Magvető
Megjelenés
2020. december 2.
Borító
kemény
Kötés
fűzött
Terjedelem (oldal)
448
Nyelv
Magyar
Terjedelem
448
Hasonló termékek