Húsvéti nyitvatartás: március 29. nagypéntek - zárva, április 1. húsvét hétfő - zárva
A zárvatartás ideje alatt a személyes átvétel, a csomagfeladás és az ügyfélszolgálat szünetel.

Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

Delfino Szardellafilé sóban, 400g

Ezeket a szardellákat fenntarthatóan halásszák a Földközi-tengeren, majd feldolgozzák és kézzel csomagolják. Más halakkal ellentétben a szardella bőséges és nem veszélyezteti kihalás.

Cetara egy kis halászváros Campania partja mentén, Nápoly közelében, híres a kiváló minőségű szardella előállításról.

Olaszországban a szardellát sok különböző előételnél frissen fogyasztják, sóban vagy olajban tartósítva. Sok fogyasztó a szardellát a sóssággal azonosítja. A római időkig visszanyúló eljárás, a bőségesen rendelkezésre álló, kis mediterrán halak sóval való tartósítása remek módja annak, hogy a fűszerként tárolják a kamrában.

A szardellák fokozzák az élelmiszerek ízét, természetes sós ízt adnak hozzá, használják például tenger gyümölcseihez, pizzákhoz, tésztákhoz, salátákhoz és mártásokhoz.
Párosítás: Crostini, vaj, grillezett paprika, nagyszerű friss kenyérrel és vajjal, pizzán, tésztaszószban, salsa verde és tartármártás készítéséhez.

Milyen tésztához ajánljuk?
linguine, tagliatelle, tintahalas fekete spaghetti, citromos fettuccine

Adatok
Készítő
DelfinoBattista
Kiszerelés
400
Származási ország
Olaszország
Származási hely
Campania
Energia
1469,9Kj / 351Kcal
Zsír
27
- amelyből telített zsírsavak (g/100g)
8
Szénhidrát
0
- melyből cukor
0
Rost (g/100g)
0
Fehérje
27
0.99
Gyártó
DelfinoBattista
- amelyből telített zsírsavak
8
Rost
0
Összetevők
Szardella (engraulis encrasicolus), só, páclé.
Videó
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek