Delfino Bottarga (darált pérhal ikra) 40g
Ár:
2.500 Ft
(1.969 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: | Beszerzés alatt |
Készítette: | Delfino Battista |
Hagyományos mediterrán finomság: sózott, szárított, préselt halikra. Egyszerre sóz és aromatizál, íze koncentrált, mégis lágy és elegáns. Előállítása kézműves munka: a halból sértetlenül, ikrazacskóval együtt kell kiemelni az ikrát, sózni, falapok közt préselni, szárítani. Tálalhatjuk előételként lágy olívaolajjal, néhány csepp citrommal és pirítóssal. Sok salátához is illik: vékonyra vágott retekre, édesköményre, zellerszárra, rukolára, esetleg paradicsomra. Szardínián előszeretettel párosítják a helyi articsókával. Tésztaételek közül klasszikusan linguinével tálalják. Milyen tésztához ajánljuk? linguine, tagliatelle, tintahalas fekete spaghetti, citromos fettuccine |
|
|
További információk
Egységár | 62500 Ft/kg |
Kiszerelés | 40 g |
Származási ország | Olaszország |
Származási hely | Campania |
Energia | 1453kJ / 347kcal / 100g |
Zsír | 22.4g / 100g |
- amelyből telített zsírsavak | 8g / 100g |
Szénhidrát | 0g / 100g |
Fehérje | 36.4g / 100g |
Só | 1.9g / 100g |
Összetevők
Pérhal ikra, só