Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Teljes adatvédelmi tájékoztatónkat ITT, csak a cookiek-ról szóló tájékoztatónkat pedig ITT tudod elolvasni.
Termékek Menü
Itt jársz éppen: >

Delfino Battista

Delfino Battista
 

A háború után Pasquale Battista kis élelmiszer-laboratóriumot nyitott, ahol szenvedélyesen és büszkén dolgozott az 1990-es években, főként szardellák tartósításával. Cetara tengerparti faluban a szardella tartósításának hagyománya az ókori időkig nyúlik vissza, és Pasquale Battista gyermekei, akik továbbra is folytatják a szardella tartósítást, ugyanazt a családi receptet használják.
 
Korszerű, jól felszerelt laboratóriumukban termékeik feldolgozását hagyományos szakértelemmel végzik: a nyersanyagok kiválasztását, a termékellenőrzés átalakítását és előkészítését szigorúan ellenőrzött körülmények között hajtják végre az érvényben lévő élelmiszer-előírásoknak megfelelően. Semmi sem változott, a bizonyíték az íz.

A lelkesedés és az odaadás a család jellemző tulajdonságai. Minden Delfino Battista termék kémiai adalék-mentes, így a minőség és az aroma maradandó. Semmi sem változott az évek során. A cég garantálja fogyasztóinak igazi termékeit, a természetes összetevőket és a hagyományos gyártást. Mindez egészséges, kiegyensúlyozott étrendet tesz lehetővé. A feldolgozás kézzel történik, és a termékeket kézzel is csomagolják.

 

Rendezés:
Nézet:

A Delfino szakemberei által válogatott, Spanyolországból származó tenyésztett tonhalból vágott szeletek, melyek a hal minden természetes finomságát csökkentett zsírtartalommal adják át. 

A natúr tonhal könnyű és egészséges, tápláló ételek elkészítéséhez tökéletes.

Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, fogyasztása 4 napon belül javasolt.

Összetevők: tonhal filé (70%), víz, só.

2.400 Ft
✓ Készleten

A Delfino szakemberei által válogatott, Spanyolországból származó tenyésztett tonhalból vágott szeletek, melyek a hal minden természetes finomságát csökkentett zsírtartalommal adják át. 

A natúr tonhal könnyű és egészséges, tápláló ételek elkészítéséhez tökéletes.

Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, fogyasztása 3 napon belül javasolt.

Összetevők: tonhal filé (70%), víz, só

 

4.200 Ft
✓ Készleten

A Spanyolországból származó tenyésztett tonhalat filékre szeletelik és csomagolják, az olívaolaj pedig csak kiegészítésként szolgál. Az olívaolajban lévő tonhalfilék ideálisak ételek gyors és kreatív készítéséhez.

Az Omega 3-at és sok fehérjét tartalmazó tonhalfilét kizárólag olívaolajjal és sóval ízesítik a friss és hagyományos ízek érdekében, Szicília, Szardínia és Calabria régi receptjei alapján. Az előételektől kezdve a főételig ezekkel a tonhalfilékkel minden ételt ízletessé varázsolhatunk.

Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, fogyasztása 4 napon belül javasolt.

Összetevők: tonhal filé, olívaolaj, só.

 

1.100 Ft
✓ Készleten

A Spanyolországból származó tenyésztett tonhalat filékre szeletelik és csomagolják, az olívaolaj pedig csak kiegészítésként szolgál. Az olívaolajban lévő tonhalfilék ideálisak ételek gyors és kreatív készítéséhez.

Az Omega 3-at és sok fehérjét tartalmazó tonhalfilét kizárólag olívaolajjal és sóval ízesítik a friss és hagyományos ízek érdekében, Szicília, Szardínia és Calabria régi receptjei alapján. Az előételektől kezdve a főételig ezekkel a tonhalfilékkel minden ételt ízletessé varázsolhatunk.

Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, fogyasztása 4 napon belül javasolt.

Összetevők: tonhal filé (65%), olívaolaj, só.

 

2.700 Ft
✓ Készleten

A Spanyolországból származó tenyésztett tonhalat filékre szeletelik és csomagolják, az olívaolaj pedig csak kiegészítésként szolgál. Az olívaolajban lévő tonhalfilék ideálisak ételek gyors és kreatív készítéséhez.

Az Omega 3-at és sok fehérjét tartalmazó tonhalfilét kizárólag olívaolajjal és sóval ízesítik a friss és hagyományos ízek érdekében, Szicília, Szardínia és Calabria régi receptjei alapján. Az előételektől kezdve a főételig ezekkel a tonhalfilékkel minden ételt ízletessé varázsolhatunk.

Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, fogyasztása 4 napon belül javasolt.

Összetevők: tonhal filé (65%), olívaolaj, só

 

4.400 Ft
✓ Készleten

Ezeket a szardellákat fenntarthatóan halásszák a Földközi-tengeren, majd feldolgozzák és kézzel csomagolják. Más halakkal ellentétben a szardella bőséges és nem veszélyezteti kihalás.
Cetara egy kis halászváros Campania partja mentén, Nápoly közelében, híres a kiváló minőségű szardella előállításról.

Olaszországban a szardellát sok különböző előételnél frissen fogyasztják, sóban vagy olajban tartósítva. Sok fogyasztó a szardellát a sóssággal azonosítja. A római időkig visszanyúló eljárás, a bőségesen rendelkezésre álló, kis mediterrán halak sóval való tartósítása remek módja annak, hogy a fűszerként tárolják a kamrában.

A szardellák fokozzák az élelmiszerek ízét, természetes sós ízt adnak hozzá, használják például tenger gyümölcseihez, pizzákhoz, tésztákhoz, salátákhoz és mártásokhoz.
Párosítás: Crostini, vaj, grillezett paprika, nagyszerű friss kenyérrel és vajjal, pizzán, tésztaszószban, salsa verde és tartármártás készítéséhez.

Összetevők: szardella (engraulis encrasicolus), napraforgóolaj, só

2.000 Ft
✓ Készleten

Ezeket a szardellákat fenntarthatóan halásszák a Földközi-tengeren, majd feldolgozzák és kézzel csomagolják. Más halakkal ellentétben a szardella bőséges és nem veszélyezteti kihalás.
Cetara egy kis halászváros Campania partja mentén, Nápoly közelében, híres a kiváló minőségű szardella előállításról.

Olaszországban a szardellát sok különböző előételnél frissen fogyasztják, sóban vagy olajban tartósítva. Sok fogyasztó a szardellát a sóssággal azonosítja. A római időkig visszanyúló eljárás, a bőségesen rendelkezésre álló, kis mediterrán halak sóval való tartósítása remek módja annak, hogy a fűszerként tárolják a kamrában.

A szardellák fokozzák az élelmiszerek ízét, természetes sós ízt adnak hozzá, használják például tenger gyümölcseihez, pizzákhoz, tésztákhoz, salátákhoz és mártásokhoz.
Párosítás: Crostini, vaj, grillezett paprika, nagyszerű friss kenyérrel és vajjal, pizzán, tésztaszószban, salsa verde és tartármártás készítéséhez.

Összetevők: szardella (engraulis encrasicolus), napraforgóolaj, só

4.300 Ft
✓ Készleten
Hagyományos mediterrán finomság: sózott, szárított, préselt halikra. Egyszerre sóz és aromatizál, íze koncentrált, mégis lágy és elegáns.
Előállítása kézműves munka: a halból sértetlenül, ikrazacskóval együtt kell kiemelni az ikrát, sózni, falapok közt préselni, szárítani.

Tálalhatjuk előételként lágy olívaolajjal, néhány csepp citrommal és pirítóssal. Sok salátához is illik: vékonyra vágott retekre, édesköményre, zellerszárra, rukolára, esetleg paradicsomra. Szardínián előszeretettel párosítják a helyi articsókával. Tésztaételek közül klasszikusan linguinével tálalják.
2.400 Ft
✓ Készleten
Az Amalfi-parton található Cetara gasztronómiai hagyományának egyik specialitása, mely tradicionális recept alapján készül.

Kóstold meg ezt a különleges terméket, mely eredetileg az amalfi szerzetesek receptjeiből származik! A szardella kivonat sózásának és szűrésének rituáléját nemzedékről-nemzedékre adták át, garantálva az ízletes és egészséges terméket, mely vitaminokban gazdag és könnyen emészthető.
Próbáld ki a szardella mártást egy nagy tál spaghettivel, kis chili paprikával, fokhagymával és petrezselyemmel... olyan étel, mely minden ínyenc számára tökéletes!
2.700 Ft
✓ Készleten