Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü
Itt jársz éppen: >

Delfino Battista

Delfino Battista
 

A háború után Pasquale Battista kis élelmiszer-laboratóriumot nyitott, ahol szenvedélyesen és büszkén dolgozott az 1990-es években, főként szardellák tartósításával. Cetara tengerparti faluban a szardella tartósításának hagyománya az ókori időkig nyúlik vissza, és Pasquale Battista gyermekei, akik továbbra is folytatják a szardella tartósítást, ugyanazt a családi receptet használják.
 
Korszerű, jól felszerelt laboratóriumukban termékeik feldolgozását hagyományos szakértelemmel végzik: a nyersanyagok kiválasztását, a termékellenőrzés átalakítását és előkészítését szigorúan ellenőrzött körülmények között hajtják végre az érvényben lévő élelmiszer-előírásoknak megfelelően. Semmi sem változott, a bizonyíték az íz.

A lelkesedés és az odaadás a család jellemző tulajdonságai. Minden Delfino Battista termék kémiai adalék-mentes, így a minőség és az aroma maradandó. Semmi sem változott az évek során. A cég garantálja fogyasztóinak igazi termékeit, a természetes összetevőket és a hagyományos gyártást. Mindez egészséges, kiegyensúlyozott étrendet tesz lehetővé. A feldolgozás kézzel történik, és a termékeket kézzel is csomagolják.

 

Rendezés:
Nézet:

A Delfino szakemberei által válogatott, Spanyolországból származó tenyésztett tonhalból vágott szeletek, melyek a hal minden természetes finomságát csökkentett zsírtartalommal adják át. 

A natúr tonhal könnyű és egészséges, tápláló ételek elkészítéséhez tökéletes.

Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, fogyasztása 4 napon belül javasolt.

Összetevők: tonhal filé (70%), víz, só.

Milyen tésztához ajánljuk?
linguine, tagliatelle, tintahalas fekete spaghetti, citromos fettuccine
2.500 Ft
✓ Készleten

A Delfino szakemberei által válogatott, Spanyolországból származó tenyésztett tonhalból vágott szeletek, melyek a hal minden természetes finomságát csökkentett zsírtartalommal adják át. 

A natúr tonhal könnyű és egészséges, tápláló ételek elkészítéséhez tökéletes.

Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, fogyasztása 3 napon belül javasolt.

Összetevők: tonhal filé (70%), víz, só

Milyen tésztához ajánljuk?
linguine, tagliatelle, tintahalas fekete spaghetti, citromos fettuccine
4.200 Ft
✓ Készleten

A Spanyolországból származó tenyésztett tonhalat filékre szeletelik és csomagolják, az olívaolaj pedig csak kiegészítésként szolgál. Az olívaolajban lévő tonhalfilék ideálisak ételek gyors és kreatív készítéséhez.

Az Omega 3-at és sok fehérjét tartalmazó tonhalfilét kizárólag olívaolajjal és sóval ízesítik a friss és hagyományos ízek érdekében, Szicília, Szardínia és Calabria régi receptjei alapján. Az előételektől kezdve a főételig ezekkel a tonhalfilékkel minden ételt ízletessé varázsolhatunk.

Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, fogyasztása 4 napon belül javasolt.

Összetevők: tonhal filé, olívaolaj, só.

Milyen tésztához ajánljuk?
linguine, tagliatelle, tintahalas fekete spaghetti, citromos fettuccine
1.200 Ft
✓ Készleten

A Spanyolországból származó tenyésztett tonhalat filékre szeletelik és csomagolják, az olívaolaj pedig csak kiegészítésként szolgál. Az olívaolajban lévő tonhalfilék ideálisak ételek gyors és kreatív készítéséhez.

Az Omega 3-at és sok fehérjét tartalmazó tonhalfilét kizárólag olívaolajjal és sóval ízesítik a friss és hagyományos ízek érdekében, Szicília, Szardínia és Calabria régi receptjei alapján. Az előételektől kezdve a főételig ezekkel a tonhalfilékkel minden ételt ízletessé varázsolhatunk.

Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, fogyasztása 4 napon belül javasolt.

Összetevők: tonhal filé (65%), olívaolaj, só.

Milyen tésztához ajánljuk?
linguine, tagliatelle, tintahalas fekete spaghetti, citromos fettuccine
2.800 Ft
✓ Készleten

A Spanyolországból származó tenyésztett tonhalat filékre szeletelik és csomagolják, az olívaolaj pedig csak kiegészítésként szolgál. Az olívaolajban lévő tonhalfilék ideálisak ételek gyors és kreatív készítéséhez.

Az Omega 3-at és sok fehérjét tartalmazó tonhalfilét kizárólag olívaolajjal és sóval ízesítik a friss és hagyományos ízek érdekében, Szicília, Szardínia és Calabria régi receptjei alapján. Az előételektől kezdve a főételig ezekkel a tonhalfilékkel minden ételt ízletessé varázsolhatunk.

Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, fogyasztása 4 napon belül javasolt.

Összetevők: tonhal filé (65%), olívaolaj, só

Milyen tésztához ajánljuk?
linguine, tagliatelle, tintahalas fekete spaghetti, citromos fettuccine
4.500 Ft
Beszerzés alatt

Ezeket a szardellákat fenntarthatóan halásszák a Földközi-tengeren, majd feldolgozzák és kézzel csomagolják. Más halakkal ellentétben a szardella bőséges és nem veszélyezteti kihalás.
Cetara egy kis halászváros Campania partja mentén, Nápoly közelében, híres a kiváló minőségű szardella előállításról.

Olaszországban a szardellát sok különböző előételnél frissen fogyasztják, sóban vagy olajban tartósítva. Sok fogyasztó a szardellát a sóssággal azonosítja. A római időkig visszanyúló eljárás, a bőségesen rendelkezésre álló, kis mediterrán halak sóval való tartósítása remek módja annak, hogy a fűszerként tárolják a kamrában.

A szardellák fokozzák az élelmiszerek ízét, természetes sós ízt adnak hozzá, használják például tenger gyümölcseihez, pizzákhoz, tésztákhoz, salátákhoz és mártásokhoz.
Párosítás: Crostini, vaj, grillezett paprika, nagyszerű friss kenyérrel és vajjal, pizzán, tésztaszószban, salsa verde és tartármártás készítéséhez.

Milyen tésztához ajánljuk?
linguine, tagliatelle, tintahalas fekete spaghetti, citromos fettuccine
2.000 Ft
✓ Készleten

Ezeket a szardellákat fenntarthatóan halásszák a Földközi-tengeren, majd feldolgozzák és kézzel csomagolják. Más halakkal ellentétben a szardella bőséges és nem veszélyezteti kihalás.
Cetara egy kis halászváros Campania partja mentén, Nápoly közelében, híres a kiváló minőségű szardella előállításról.

Olaszországban a szardellát sok különböző előételnél frissen fogyasztják, sóban vagy olajban tartósítva. Sok fogyasztó a szardellát a sóssággal azonosítja. A római időkig visszanyúló eljárás, a bőségesen rendelkezésre álló, kis mediterrán halak sóval való tartósítása remek módja annak, hogy a fűszerként tárolják a kamrában.

A szardellák fokozzák az élelmiszerek ízét, természetes sós ízt adnak hozzá, használják például tenger gyümölcseihez, pizzákhoz, tésztákhoz, salátákhoz és mártásokhoz.
Párosítás: Crostini, vaj, grillezett paprika, nagyszerű friss kenyérrel és vajjal, pizzán, tésztaszószban, salsa verde és tartármártás készítéséhez.

Milyen tésztához ajánljuk?
linguine, tagliatelle, tintahalas fekete spaghetti, citromos fettuccine
4.400 Ft
✓ Készleten

Ezeket a szardellákat fenntarthatóan halásszák a Földközi-tengeren, majd feldolgozzák és kézzel csomagolják. Más halakkal ellentétben a szardella bőséges és nem veszélyezteti kihalás.
Cetara egy kis halászváros Campania partja mentén, Nápoly közelében, híres a kiváló minőségű szardella előállításról.

Olaszországban a szardellát sok különböző előételnél frissen fogyasztják, sóban vagy olajban tartósítva. Sok fogyasztó a szardellát a sóssággal azonosítja. A római időkig visszanyúló eljárás, a bőségesen rendelkezésre álló, kis mediterrán halak sóval való tartósítása remek módja annak, hogy a fűszerként tárolják a kamrában.

Párosítás: Crostini, vaj, grillezett paprika, nagyszerű friss kenyérrel és vajjal, pizzán, tésztaszószban, salsa verde és tartármártás készítéséhez.

Ez a termék csak hűtve tárolható, ezért megrendelése csak személyes átvétellel lehetséges!

1.800 Ft
Beszerzés alatt
Hagyományos mediterrán finomság: sózott, szárított, préselt halikra. Egyszerre sóz és aromatizál, íze koncentrált, mégis lágy és elegáns.
Előállítása kézműves munka: a halból sértetlenül, ikrazacskóval együtt kell kiemelni az ikrát, sózni, falapok közt préselni, szárítani.

Tálalhatjuk előételként lágy olívaolajjal, néhány csepp citrommal és pirítóssal. Sok salátához is illik: vékonyra vágott retekre, édesköményre, zellerszárra, rukolára, esetleg paradicsomra. Szardínián előszeretettel párosítják a helyi articsókával. Tésztaételek közül klasszikusan linguinével tálalják.

Milyen tésztához ajánljuk?
linguine, tagliatelle, tintahalas fekete spaghetti, citromos fettuccine
2.400 Ft
✓ Készleten
Ideális nyári étel, vagy előétel. A peperoncino paprika enyhén csípős, fűszeres íze tökéletes kiegészítője a tonhalnak.
2.000 Ft
Beszerzés alatt
Az Amalfi-parton található Cetara gasztronómiai hagyományának egyik specialitása, mely tradicionális recept alapján készül.

Kóstold meg ezt a különleges terméket, mely eredetileg az amalfi szerzetesek receptjeiből származik! A szardella kivonat sózásának és szűrésének rituáléját nemzedékről-nemzedékre adták át, garantálva az ízletes és egészséges terméket, mely vitaminokban gazdag és könnyen emészthető.
Próbáld ki a szardella mártást egy nagy tál spaghettivel, kis chili paprikával, fokhagymával és petrezselyemmel... olyan étel, mely minden ínyenc számára tökéletes!

Milyen tésztához ajánljuk?
linguine, tagliatelle, tintahalas fekete spaghetti, citromos fettuccine
1.500 Ft
Beszerzés alatt
Az Amalfi-parton található Cetara gasztronómiai hagyományának egyik specialitása, mely tradicionális recept alapján készül.

Kóstold meg ezt a különleges terméket, mely eredetileg az amalfi szerzetesek receptjeiből származik! A szardella kivonat sózásának és szűrésének rituáléját nemzedékről-nemzedékre adták át, garantálva az ízletes és egészséges terméket, mely vitaminokban gazdag és könnyen emészthető.
Próbáld ki a szardella mártást egy nagy tál spaghettivel, kis chili paprikával, fokhagymával és petrezselyemmel... olyan étel, mely minden ínyenc számára tökéletes!

Milyen tésztához ajánljuk?
linguine, tagliatelle, tintahalas fekete spaghetti, citromos fettuccine
2.700 Ft
Beszerzés alatt