Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Teljes adatvédelmi tájékoztatónkat ITT, csak a cookiek-ról szóló tájékoztatónkat pedig ITT tudod elolvasni.
Termékek Menü
Itt jársz éppen: >

DeCarlo



Ebben a régióban, azaz Puglia-ban az olajfák megkülönböztető jegye, hogy az Adriai és a Jón-tengerre is van "kilátásuk". Kilométereken keresztül szinte csak a csavart törzsű olívafákkal találkozunk, a vörös mediterrán föld és a ragyogó kék ég között. A világ minden tájáról származó olajfákkal találkozhatunk. Ezen a vitathatatlan szépségű ősi tájon kemény munka szükséges a fák műveléséhez. És itt található a DeCarlo gazdaság is, mindössze 10 km-re Bari-tól, ahol már az 1600-as években is találunk bizonyítékot az olívatermelésre.
 


 
Rendezés:
Nézet:

A DeCarlo termékek a legjobb minőségű alapanyagokból és saját extraszűz olívaolajuk felhasználásával készülnek. Dél-Olaszországban hagyományosan az orecchiette tésztával készítik a Cime di Rapa-t. A brokkolivirág kiváló előételekhez, tésztákhoz vagy akár pizzához is. 

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.

2.000 Ft
✓ Készleten

A DeCarlo krémek a legjobb minőségű alapanyagokból és saját extraszűz olívaolajuk felhasználásával készülnek. A koktélparadicsom krém kiváló előételekhez, tésztákhoz, rizottóhoz vagy akár pizzához is.

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.

1.100 Ft
✓ Készleten
Precízen, kézzel készített és festett kerámiatál, melynek minden darabja egyedi.
Karakteres mintája és színei egyértelműen felismerhetőek: a Puglia-i nap narancssárgája, olívájának zöldje és tengerének kékje.

Tökéletes ajándék, válassz mellé hozzá illő
olívaolajat is kézzel festett kerámiaüvegben:
2.600 Ft
✓ Készleten

A DeCarlo illatos, organikus, ropogós tarallini kekszét általában aperitifek mellé fogyasztják.

Alapanyagai a ősi Alta Muglia Parkot körülölelő területről, Puglia-ból származnak. A felhasznált extraszűz olívaolajat a Coratina fajtájú olajbogyók adják, amelyeket a történelmi DeCarlo olajmalomban zúznak össze.
A tarallinit csak durum búzadara, fehérbor, olívaolaj és só felhasználásával készítik. A DeCarlo sem pálmaolajat, sem élesztőt nem használ, a bor nem tartalmaz szulfitokat.

Ez a könnyű olasz csemege tökéletes választás articsóka, olajbogyó és paradicsom mellé.

1.700 Ft
✓ Készleten

A DeCarlo illatos, organikus, ropogós tarallini kekszét általában aperitifek mellé fogyasztják.

Alapanyagai a ősi Alta Muglia Parkot körülölelő területről, Puglia-ból származnak. A felhasznált extraszűz olívaolajat a Coratina fajtájú olajbogyók adják, amelyeket a történelmi DeCarlo olajmalomban zúznak össze.
A tarallinit csak durum búzadara, fehérbor, olívaolaj és só felhasználásával készítik. A DeCarlo sem pálmaolajat, sem élesztőt nem használ, a bor nem tartalmaz szulfitokat.

Ez a könnyű olasz csemege tökéletes választás articsóka, olajbogyó és paradicsom mellé.

2.800 Ft
✓ Készleten

A Torre di Mossa a De Carlo család "történelmi" birtoka, amely e mélyzöld extraszűz olaj születési helye. A Coratina és az Ogliarola Barese fajta olíva az összes helyi olaj fő összetevői. Ez az olívaolaj olyan ízeket tartalmaz, amelyek az igazi extraszűz olaj jelképei. A korlátozott termelés és az elnyert díjak miatt ez egy olyan presztizstermék, amely minden alkalommal gyorsan elkel.

Illata elegáns és kimeríthetetlen, tökéletesen érezhető benne az olívabogyó, ezen kívül vágott fű, articsóka és zöld mandula jegyeket hordoz. Íze a kezdeti édeskés után tartalmas kesernyésséget és intenzív borsos jegyeket tartalmaz.
Tökéletes falat egy egyszerű pirítós kenyérrel, de ideális húsokhoz, carpacciohoz, tésztafélékhez és rizsételekhez is.

Összetevők: Coratina olíva

5.100 Ft
✓ Készleten

A "Felice Garibaldi" extraszűz olívaolaj a DeCarlo birtokon termelt olívabogyóból készül, 100%-ban Ogliarola fajtából, mely a Conca Barese leszármazottja. A szedés után 12 órán belül feldolgozzák.
Aromájában a frissen vágott fű és zöld paradicsom jegyei mellett az olívabogyó illata dominál. Íze lágy és kiegyensúlyozott, enyhén a friss fűre hasonlít, zöldhagyma utóízzel. Finom, mégis élénk, borsos ízekkel stimulálja az ízlelőbimbókat.

Összetevők: Ogliarola (Cima di Bitonto) olíva

5.100 Ft
✓ Készleten

Tökéletes ajándék! Minőségi olívaolaj precízen, kézzel festett kerámia üvegben, melynek karakteres mintája és színei egyértelműen felismerhetőek: a Puglia-i nap narancssárgája, olívájának zöldje és tengerének kékje. Tökéletes csomagolás, mely ugyanolyan gondossággal készült, mint a benne lévő tartalom.

És az olaj, amelyet tartalmaz:

A finom és kiegyensúlyozott Il Classico, a DeCarlo díjnyertes olaja. Az Ogliarola és Coratina fajta olívákat a szüretet követő 24 órán belül préselik.
Ideális bármilyen étel fűszerezésére anélkül, hogy megváltoztatná a benne lévő alapanyagok előnyös tulajdonságait. Ajánljuk főtt vagy sült halakhoz és húsokhoz, sőt, savanyú káposztához is!

Válassz hozzáillő kézzel készített és festett kerámia kínálótálat:

3.100 Ft
✓ Készleten
Tökéletes ajándék! Minőségi olívaolaj precízen, kézzel festett kerámia üvegben, melynek karakteres mintája és színei egyértelműen felismerhetőek: a Puglia-i nap narancssárgája, olívájának zöldje és tengerének kékje. Tökéletes csomagolás, mely ugyanolyan gondossággal készült, mint a benne lévő tartalom.

És az olaj, amelyet tartalmaz:

A finom és kiegyensúlyozott Il Classico, a DeCarlo díjnyertes olaja. Az Ogliarola és Coratina fajta olívákat a szüretet követő 24 órán belül préselik.
Ideális bármilyen étel fűszerezésére anélkül, hogy megváltoztatná a benne lévő alapanyagok előnyös tulajdonságait. Ajánljuk főtt vagy sült halakhoz és húsokhoz, sőt, savanyú káposztához is!

Válassz hozzáillő kézzel készített és festett kerámia kínálótálat:
6.100 Ft
✓ Készleten