x
Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak rendszer és személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Teljes adatvédelmi tájékoztatónkat ITT, csak a cookiek-ról szóló tájékoztatónkat pedig ITT tudod elolvasni.
Termékek Menü
Buono! Trofie, 500g Kattints rá a felnagyításhoz

Buono! Trofie, 500g

Ár:
1.600 Ft (1.260 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: ✓ Készleten
Készítette: Pastifico Maiella
A Buono! tészták mindegyikét egyenként válogattuk a La Maiella tészta manufaktúránál.
A tészták a Maiella Nemzeti Park területén készülnek, a legjobb durumliszt és tiszta hegyvidéki víz felhasználásával. A tészta felvágásához bronz formát használnak, a minőséget az alacsony hőmérsékleten történő szárítás növeli tovább.

Összetétel: durumliszt, víz

Főzési idő (al dente): 12 perc

További információk

Egységár 3200 Ft/kg
Kiszerelés 500 g
Származási hely Abruzzo
Liszt fajta Durum
Főzési idő 12 perc
Tészta hosszúsága 35mm
Tészta vastagsága 3.4mm
Tojástartalom Tojás nélkül
Méretcsoport Speciális
Energia 335Kcal
Zsír 1.5g / 100g
- melyből telített zsír 0g / 100g
Szénhidrát 73g / 100g
- melyből cukor 0g / 100g
Rost 0g / 100g
Fehérje 13g / 100g
0g / 100g

Tudnivalók

Főzési tippek

100 gramm tésztához ~ 1 liter sós főzővíz szükséges.

A prémium minőségű tészta sosem igényel olajat a főzővizébe, elég párszor megkeverni a főzés első 2 percében. A tésztát forrásban lévő vízben kezdjük el főzni, amint újra forrni kezd a víz, vegyük lejjebb a lángot. Minden tészta csomagolásán megtalálható a javasolt főzési idő, amikor ez letelt, kóstoljunk! Amennyiben az állagát megfelelőnek találjuk, a tésztát szűrjük le, és miután összekevertük a mártással, azonnal szolgáljuk fel. Kizárólag akkor hűtsük le a főtt tésztát vízzel, ha tésztasalátát akarunk készíteni. Érdemes tudni, hogy a tészta tovább fő miután leszűrtük, ezért képes a mártás egy részét is felszívni. Az elkészítés során ezzel is számoljunk.

Videó