Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak rendszer és személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatvédelmi tájékoztatónkat itt tudod elolvasni.
Elfogadom
Termékek Menü
Itt jársz éppen: > >

Blog

Legfrissebb híreink mellett itt különféle érdekes cikkeket, néha recepteket, ajánlatokat találtok. Legalábbis remélem, ami nekem érdekes, az Nektek is wink

Kellemes szórakozást kívánok!
Giuseppe
Mautner Zsófi
Nábelek Zsófia
Egy íz elfeledteti a bánatot is


Giuseppe Scaricamazza magyar-olasz konyhája

Giuseppe
A Buono! és a Michelin

És végre megtörtént!!!
Az Onyx lett Magyarország első két Michelin-csillagos étterme.
 

Dénes Judit
A csirkepaprikás az, amit exportálni kellene Álolasz szakácsok teszik tönkre a konyhát, de Giuseppe szerint van remény.
Dénes Judit írása a Magyar Konyha Online-on
Giuseppe
A Bocuse d'Or verseny és az Acquerello rizs
Mosolygott, megkopogtatta egy kicsit a kék dobozt, és azt mondta: "...az egyik győztes is itt van benne!" 
Bergamott receptek

Csokorba gyűjtöttünk Nektek pár receptet ehhez a különleges déligyümölcshöz.

 

Gyepes Gabojsza
Narancslikőr és narancslekvár ... Gyepes Gabojsza konyhájából
Mautner Zsófi
Ehető ajándék: Házi citromkrém, azaz lemon curd Két 2dl-es üveghez - a képen
Dragomán György
Kandírozott narancshéj Íme egy nagyon jó ötlet, hogy mit csináljunk a narancs megmaradt héjából!
Giuseppe
Segítsüti Szeretjük a sütit, és még jobban szeretjük a Segítsütit!