Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü
Itt jársz éppen: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Legfrissebb híreink mellett itt különféle érdekes cikkeket, néha recepteket, ajánlatokat találtok. Legalábbis remélem, ami nekem érdekes, az Nektek is wink

Kellemes szórakozást kívánok!
Giuseppe
Giuseppe
Újranyitás


Több hetes átvételi pont működés és 1 hét (majdnem titkos) próba üzemmód után halkan, de bátran kijelentem, hogy megpróbálunk újra vásárlókat fogadni kis üzletünkbe.

Giuseppe
Az első hét


A postás már nem kopog. Bár a roletta le van eresztve mégis látszik, hogy van valaki (én) a boltban. De ő nem kopog, nem próbál bejönni, bedobja a levelet a postaládába. Ott fogom hagyni pár napig „pihentetni”, tuti valami számla.

Giuseppe
#maradjotthon #staysafe #stayhome


...Hétfőn meglepően sok vevőnk látogatott meg. De valahogy nem tudtam örülni neki. Rá kellett jönnöm, hogy minden egyes mosolynál, ami betért az ajtó küszöbön, azt bírtam csak gondolni: jobb lett volna, ha otthon marad ő is....

Giuseppe
#ANDRÁTUTTOBENE


...Mi csak egy kis olasz élelmiszerbolt vagyunk, egy apró csepp a tengerben. Sokan, jómagam is, azt gondoltuk, hogy egy nehezebb influenza előtt állunk, elég lesz odafigyelni, vigyázni. Tévedtünk.
Már múlt héten elkezdtük mi is a készültségi szintet emelni...

Bánáti Anna (Forbes)
Én akarok lenni az, aki a legtöbbet tudja az olívaolajról Magyarországon


Giuseppe Scaricamazza 1998-ban költözött Olaszországból Magyarországra: ekkor döbbent rá, itthon mennyire más az olívaolaj íze, mint amihez ő hozzászokott. Buono névre keresztelt olívaolaj- és tésztaszaküzletét csupán hat éve, hosszas vívódás után nyitotta meg az Oktogonon, de már másfél évtizede látja el minőségi olasz alapanyagokkal a legjobb hazai séfeket.

Fajszi Paprika Manufaktúra
Miért a Fajszi paprika?


Összehasonlításként szeretnénk Nektek megmutatni a különbséget paprika és paprika között.

Dragomán György
Narancsszörp


Csináljatok narancsszörpöt!

Mautner Zsófi
Vérnarancs saláta


Fotózás utáni termékmenedzsment.

PK (Index)
Nagymama görcslevese és hájas tésztája az igazi magyar konyha

Jó látni, hogy újra mosoly van az arcotokon!
Giuseppe

Mautner Zsófi
A szezon első sütőtökje


A szezon első sütőtökje, és éljenek az őszi, langyos saláták!