Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü
Itt jársz éppen: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Legfrissebb híreink mellett itt különféle érdekes cikkeket, néha recepteket, ajánlatokat találtok. Legalábbis remélem, ami nekem érdekes, az Nektek is wink

Kellemes szórakozást kívánok!
Giuseppe
Pisztáciás-bergamottos paccheri


Az ízek lágyak és harmonikusak, nem tolakodók. A paradicsom frissít és könnyít az egyébként zsírszegény ricotta túrón, de nem nyomja le a pisztáciát.

Itt a nyár!


Ennek örömére szeretnénk Nektek bemutatni a Bialetti hűsítően mentás, nyárváró JEGES kollekcióját!

Giuseppe
Kence


A Straciatella egyik sikeres "házasítása": pár kiskanál Pesto porral! Utána pedig friss kenyérre vagy pirítósra tehetjük :)

Giuseppe
Újranyitás


Több hetes átvételi pont működés és 1 hét (majdnem titkos) próba üzemmód után halkan, de bátran kijelentem, hogy megpróbálunk újra vásárlókat fogadni kis üzletünkbe.

Giuseppe
Az első hét


A postás már nem kopog. Bár a roletta le van eresztve mégis látszik, hogy van valaki (én) a boltban. De ő nem kopog, nem próbál bejönni, bedobja a levelet a postaládába. Ott fogom hagyni pár napig „pihentetni”, tuti valami számla.

Giuseppe
#maradjotthon #staysafe #stayhome


...Hétfőn meglepően sok vevőnk látogatott meg. De valahogy nem tudtam örülni neki. Rá kellett jönnöm, hogy minden egyes mosolynál, ami betért az ajtó küszöbön, azt bírtam csak gondolni: jobb lett volna, ha otthon marad ő is....

Giuseppe
#ANDRÁTUTTOBENE


...Mi csak egy kis olasz élelmiszerbolt vagyunk, egy apró csepp a tengerben. Sokan, jómagam is, azt gondoltuk, hogy egy nehezebb influenza előtt állunk, elég lesz odafigyelni, vigyázni. Tévedtünk.
Már múlt héten elkezdtük mi is a készültségi szintet emelni...

Bánáti Anna (Forbes)
Én akarok lenni az, aki a legtöbbet tudja az olívaolajról Magyarországon


Giuseppe Scaricamazza 1998-ban költözött Olaszországból Magyarországra: ekkor döbbent rá, itthon mennyire más az olívaolaj íze, mint amihez ő hozzászokott. Buono névre keresztelt olívaolaj- és tésztaszaküzletét csupán hat éve, hosszas vívódás után nyitotta meg az Oktogonon, de már másfél évtizede látja el minőségi olasz alapanyagokkal a legjobb hazai séfeket.

Fajszi Paprika Manufaktúra
Miért a Fajszi paprika?


Összehasonlításként szeretnénk Nektek megmutatni a különbséget paprika és paprika között.

Dragomán György
Narancsszörp


Csináljatok narancsszörpöt!