Barbero

A Barbero családi manufaktúra története 1838-ig nyúlik vissza. 1953-ban a céget Asti-ba költöztették, ahol azóta is található.
A ropogós Barbero torrone hagyományos Asti-i receptek alapján készül. A torronét körülbelül 7 órán keresztül főzik. Friss tojásfehérjét használnak, amely a torronét ropogóssá teszi és nem változtatja meg a ízét. Kiváló minőségű, kézzel válogatott piemonti mogyorót és a legjobb "Millefiori" mézet használnak. Főzés után a torronét bükkfa formákba öntik, mely kiváló hőszigetelő, ez a teszi lehetővé, hogy a torrone a kívánt idő alatt megfelelő hőmérsékletre hűljön. Ez után márvány asztalokon szeletelik formára, majd csomagolják.
Ezt a fajta kézműves munkát az piemonti ipari készítésű torronékhoz már nem használják, a tojásfehérje helyett zselésítővel készítik, mert ennek főzése gyorsabb. Továbbá az ipari gyártásban a kézi munkát a gördülőmalom váltotta fel, amely megváltoztatja a termék ropogósságát.
A Langhe vidék jellegzetes desszertje, hiszen a környék hegyei adnak otthont a híres piemonti mogyoró termelésének.
A Panzini cukrászda terméke, mely 50 éve készít exkluzív kézműves édességeket hagyományos receptek alapján, természetes és kiváló minőségű összetevőkkel. A Nocciolina torta a Panzini zászlóshajója, mely a legjobb Val Rilate mogyoróból készül, adalékanyagok és tartósítószerek hozzáadása nélkül. A liszt hiánya lehetővé teszi a mogyoró utánozhatatlan és intenzív ízének és illatának élvezetét.
Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.
Piemonte és Langhe jellegzetes desszertje, hiszen a környék hegyei adnak otthont a híres piemonti mogyoró termelésére.
A Panzini cukrászda terméke, mely 50 éve készít exkluzív kézműves édességeket hagyományos receptek alapján, természetes és kiváló minőségű összetevőkkel. A Nocciolina torta a Panzini zászlóshajója, mely a legjobb Val Rilate mogyoróból készül, adalékanyagok és tartósítószerek hozzáadása nélkül. A liszt hiánya lehetővé teszi a mogyoró utánozhatatlan és intenzív ízének és illatának élvezetét.
Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.
A Langhe vidék jellegzetes desszertje, hiszen a környék hegyei adnak otthont a híres piemonti mogyoró termelésének.
A Panzini cukrászda terméke, mely 50 éve készít exkluzív kézműves édességeket hagyományos receptek alapján, természetes és kiváló minőségű összetevőkkel. A Nocciolina torta a Panzini zászlóshajója, mely a legjobb Val Rilate mogyoróból készül, adalékanyagok és tartósítószerek hozzáadása nélkül. Újdonságként ezúttal a mogyoró helyett mandulával.
Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.
Puha mogyorós csokoládé, pörkölt egész piemonti mogyoróval, tradicionális piemonti gianduja.