Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü
Itt jársz éppen: Kezdőlap >

Barbero

Barbero



A Barbero családi manufaktúra története 1838-ig nyúlik vissza. 1953-ban a céget Asti-ba költöztették, ahol azóta is található.

A ropogós Barbero torrone hagyományos Asti-i receptek alapján készül. A torronét körülbelül 7 órán keresztül főzik. Friss tojásfehérjét használnak, amely a torronét ropogóssá teszi és nem változtatja meg a ízét. Kiváló minőségű, kézzel válogatott piemonti mogyorót és a legjobb "Millefiori" mézet használnak. Főzés után a torronét bükkfa formákba öntik, mely kiváló hőszigetelő, ez a teszi lehetővé, hogy a torrone a kívánt idő alatt megfelelő hőmérsékletre hűljön. Ez után márvány asztalokon szeletelik formára, majd csomagolják.

Ezt a fajta kézműves munkát az piemonti ipari készítésű torronékhoz már nem használják, a tojásfehérje helyett zselésítővel készítik, mert ennek főzése gyorsabb. Továbbá az ipari gyártásban a kézi munkát a gördülőmalom váltotta fel, amely megváltoztatja a termék ropogósságát.

     

Rendezés:
Nézet:

Latte-tejcsokoládé és egész Piemonti mogyoró IGP óriás tábla.

14.900 Ft
Beszerzés alatt
Gianduja csokoládé és egész Piemonti mogyoró IGP óriás tábla.
14.900 Ft
✓ Készleten

Étcsokoládé és egész Piemonti mogyoró IGP óriás tábla.

14.900 Ft
✓ Készleten
A híres Nocciolina torta kiváló desszert az étkezés végére, vagy lehet egy édes délutáni harapnivaló, igazi élvezet az édességimádóknak. Moscato vagy magyar aszúborral tökéletes párosítás.
A Langhe vidék jellegzetes desszertje, hiszen a környék hegyei adnak otthont a híres piemonti mogyoró termelésének.

A Panzini cukrászda terméke, mely 50 éve készít exkluzív kézműves édességeket hagyományos receptek alapján, természetes és kiváló minőségű összetevőkkel. A Nocciolina torta a Panzini zászlóshajója, mely a legjobb Val Rilate mogyoróból készül, adalékanyagok és tartósítószerek hozzáadása nélkül. A liszt hiánya lehetővé teszi a mogyoró utánozhatatlan és intenzív ízének és illatának élvezetét.

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.
1.500 Ft
Beszerzés alatt
A híres Nocciolina torta kiváló desszert az étkezés végére, vagy lehet egy édes délutáni harapnivaló, igazi élvezet az édességimádóknak. Moscato vagy Passito borral tökéletes párosítás.
Piemonte és Langhe jellegzetes desszertje, hiszen a környék hegyei adnak otthont a híres piemonti mogyoró termelésére.

A Panzini cukrászda terméke, mely 50 éve készít exkluzív kézműves édességeket hagyományos receptek alapján, természetes és kiváló minőségű összetevőkkel. A Nocciolina torta a Panzini zászlóshajója, mely a legjobb Val Rilate mogyoróból készül, adalékanyagok és tartósítószerek hozzáadása nélkül. A liszt hiánya lehetővé teszi a mogyoró utánozhatatlan és intenzív ízének és illatának élvezetét.

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.
1.500 Ft
Beszerzés alatt
Étcsokoládé és egész Piemonti mogyoró IGP tábla.
2.400 Ft
Beszerzés alatt
A híres Nocciolina torta kiváló desszert az étkezés végére, vagy lehet egy édes délutáni harapnivaló, igazi élvezet az édességimádóknak. Moscato vagy magyar aszúborral tökéletes párosítás.
A Langhe vidék jellegzetes desszertje, hiszen a környék hegyei adnak otthont a híres piemonti mogyoró termelésének.

A Panzini cukrászda terméke, mely 50 éve készít exkluzív kézműves édességeket hagyományos receptek alapján, természetes és kiváló minőségű összetevőkkel. A Nocciolina torta a Panzini zászlóshajója, mely a legjobb Val Rilate mogyoróból készül, adalékanyagok és tartósítószerek hozzáadása nélkül. Újdonságként ezúttal a mogyoró helyett mandulával.

Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.
1.500 Ft
Beszerzés alatt
Gianduja csokoládé és egész Piemonti mogyoró IGP tábla.
2.400 Ft
✓ Készleten

Puha mogyorós csokoládé, pörkölt egész piemonti mogyoróval, tradicionális piemonti gianduja.

4.500 Ft
✓ Készleten
Piemonti specialitás, a rubatá kenyérpálcikákat étcsokoládéval borítják, így nagyszerű és különleges csemegévé válnak.
3.500 Ft
✓ Készleten