Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü
Itt jársz éppen: Kezdőlap >

Barbero

Barbero



A Barbero családi manufaktúra története 1838-ig nyúlik vissza. 1953-ban a céget Asti-ba költöztették, ahol azóta is található.

A ropogós Barbero torrone hagyományos Asti-i receptek alapján készül. A torronét körülbelül 7 órán keresztül főzik. Friss tojásfehérjét használnak, amely a torronét ropogóssá teszi és nem változtatja meg a ízét. Kiváló minőségű, kézzel válogatott piemonti mogyorót és a legjobb "Millefiori" mézet használnak. Főzés után a torronét bükkfa formákba öntik, mely kiváló hőszigetelő, ez a teszi lehetővé, hogy a torrone a kívánt idő alatt megfelelő hőmérsékletre hűljön. Ez után márvány asztalokon szeletelik formára, majd csomagolják.

Ezt a fajta kézműves munkát az piemonti ipari készítésű torronékhoz már nem használják, a tojásfehérje helyett zselésítővel készítik, mert ennek főzése gyorsabb. Továbbá az ipari gyártásban a kézi munkát a gördülőmalom váltotta fel, amely megváltoztatja a termék ropogósságát.

     

Rendezés:
Nézet:
Latte-tejcsokoládé és egész Piemonti mogyoró IGP óriás tábla.
12.900 Ft
✓ Készleten
Gianduja csokoládé és egész Piemonti mogyoró IGP óriás tábla.
12.900 Ft
✓ Készleten
Étcsokoládé és egész Piemonti mogyoró IGP óriás tábla.
12.900 Ft
✓ Készleten

Puha mogyorós étcsokoládé, pörkölt egész piemonti mogyoróval.

3.900 Ft
✓ Készleten