Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü
Itt jársz éppen: >

Barbero



A Barbero családi manufaktúra története 1838-ig nyúlik vissza. 1953-ban a céget Asti-ba költöztették, ahol azóta is található.

A ropogós Barbero torrone hagyományos Asti-i receptek alapján készül. A torronét körülbelül 7 órán keresztül főzik. Friss tojásfehérjét használnak, amely a torronét ropogóssá teszi és nem változtatja meg a ízét. Kiváló minőségű, kézzel válogatott piemonti mogyorót és a legjobb "Millefiori" mézet használnak. Főzés után a torronét bükkfa formákba öntik, mely kiváló hőszigetelő, ez a teszi lehetővé, hogy a torrone a kívánt idő alatt megfelelő hőmérsékletre hűljön. Ez után márvány asztalokon szeletelik formára, majd csomagolják.

Ezt a fajta kézműves munkát az piemonti ipari készítésű torronékhoz már nem használják, a tojásfehérje helyett zselésítővel készítik, mert ennek főzése gyorsabb. Továbbá az ipari gyártásban a kézi munkát a gördülőmalom váltotta fel, amely megváltoztatja a termék ropogósságát.

     

Rendezés:
Nézet:
Csokoládé és egész Piemonti mogyoró IGP óriás tábla.
12.000 Ft
Beszerzés alatt
Étcsokoládé és egész Piemonti mogyoró IGP óriás tábla.
12.000 Ft
Beszerzés alatt
A gianduiotti a piemonti régió egyik jellemző terméke, mely puha gianduia (csokoládés mogyorókrém) krémből készül.

Tárolás: hűvös, száraz helyen.
2.300 Ft
Beszerzés alatt
Két "Made in Italy" brand, a Barbero és a Pariani egyesüléséből született ez a különleges termék, a Pistacchiotto: a klasszikus torinói gianduiotto újraértelmezése lágy pisztácia pasztával, amely intenzív és egzotikus ízt ad a terméknek.

Tárolás: hűvös, száraz helyen.
3.000 Ft
✓ Készleten

A gianduiotti a piemonti régió egyik jellemző terméke, mely puha gianduia krémből készül, ennek a terméknek az esetében cukor nélkül.


Tárolás: hűvös, száraz helyen.

2.500 Ft
Beszerzés alatt

Puha mogyorós csokoládé pörkölt egész piemonti mogyoróval.

 

3.800 Ft
Beszerzés alatt
Kézzel készített torrone tábla, kézzel válogatott IGP Piemonti mogyoróval, eredeti recept alapján. Tojásfehérjével készül, 7 órán keresztül párolva, kézzel vágva.

Tárolás: hűvös, száraz helyen.
1.300 Ft
✓ Készleten
Puha, kézzel készített torrone tábla kézzel válogatott IGP Piemonti mogyoróval, eredeti recept alapján. Tojásfehérjével készül, 7 órán keresztül párolva, kézzel vágva.

Tárolás: hűvös, száraz helyen.
2.800 Ft
✓ Készleten
Kézzel készített torrone tábla, szicíliai pisztáciával, eredeti recept alapján. Tojásfehérjével készül, 7 órán keresztül párolva, kézzel vágva.

Tárolás: hűvös, száraz helyen.
1.600 Ft
✓ Készleten
Puha, kézzel készített torrone tábla szicíliai pisztáciával, eredeti recept alapján. Tojásfehérjével készül, 7 órán keresztül párolva, kézzel vágva.

Tárolás: hűvös, száraz helyen.
3.000 Ft
✓ Készleten
Egy újfajta mogyorókrém, mely 50%-ban piemonti mogyorót, valamint Ecuador-i kakaót tartalmaz.

Tárolás: hűvös, száraz helyen.
4.000 Ft
Beszerzés alatt