Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü
Itt jársz éppen: Kezdőlap >

Barbero

Barbero



A Barbero családi manufaktúra története 1838-ig nyúlik vissza. 1953-ban a céget Asti-ba költöztették, ahol azóta is található.

A ropogós Barbero torrone hagyományos Asti-i receptek alapján készül. A torronét körülbelül 7 órán keresztül főzik. Friss tojásfehérjét használnak, amely a torronét ropogóssá teszi és nem változtatja meg a ízét. Kiváló minőségű, kézzel válogatott piemonti mogyorót és a legjobb "Millefiori" mézet használnak. Főzés után a torronét bükkfa formákba öntik, mely kiváló hőszigetelő, ez a teszi lehetővé, hogy a torrone a kívánt idő alatt megfelelő hőmérsékletre hűljön. Ez után márvány asztalokon szeletelik formára, majd csomagolják.

Ezt a fajta kézműves munkát az piemonti ipari készítésű torronékhoz már nem használják, a tojásfehérje helyett zselésítővel készítik, mert ennek főzése gyorsabb. Továbbá az ipari gyártásban a kézi munkát a gördülőmalom váltotta fel, amely megváltoztatja a termék ropogósságát.

     

Rendezés:
Nézet:

Latte-tejcsokoládé és egész Piemonti mogyoró IGP óriás tábla.

14.900 Ft
Beszerzés alatt
Gianduja csokoládé és egész Piemonti mogyoró IGP óriás tábla.
14.900 Ft
Beszerzés alatt

Étcsokoládé és egész Piemonti mogyoró IGP óriás tábla.

14.900 Ft
Beszerzés alatt
Étcsokoládé és egész Piemonti mogyoró IGP tábla.
2.400 Ft
Beszerzés alatt
Gianduja csokoládé és egész Piemonti mogyoró IGP tábla.
2.400 Ft
Beszerzés alatt

Puha mogyorós csokoládé, pörkölt egész piemonti mogyoróval, tradicionális piemonti gianduja.

4.500 Ft
Beszerzés alatt
Piemonti specialitás, a rubatá kenyérpálcikákat étcsokoládéval borítják, így nagyszerű és különleges csemegévé válnak.
3.500 Ft
Beszerzés alatt