Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü

Outlet - Élelmiszer

Rendezés:
Nézet:

Minőségét megőrzi: 19/10/2021

A tészta a chitarra nevű háztartási eszközről kapta nevét, amit hagyományosan Abbruzzo tartományhoz visszavezethető. Ez egy fakeret, amelyen fémhúrok vannak kifeszítve és a háziasszonyok ezen készítették ezt a szögletes spaghetti-félét. Felületének köszönhetően különösen ajánlott húsos ragukhoz.

Összetétel: durumliszt, víz
Főzési idő (al dente): 10 perc

Mihez ajánljuk?
Abbruzzo-i "Chitarra con le pallottine" (4-5 mm-es húsgombóccal készült paradicsommártás), paradicsommártás

1.200 Ft 780 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 11/09/2022

Enyhén ovális, lapos spaghetti, helyenként bavette néven is ismerik. Hagyományosan halas ételekhez szokták használni.

Összetétel: durumliszt, víz
Főzési idő (al dente): 6 perc

Mihez ajánljuk?
Tonhalas mártás, kisebb méretű tengeri herkentyűk, pesto

1.200 Ft 780 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 17/04/2022

Róma vidékének közkedvelt, hagyományos tésztájának egyike. A neve azt jelenti: lyukacsos, mert lényegében egy vastag spaghetti, kis lyukkal a közepében.

Összetétel: durumliszt, víz
Főzési idő (al dente): 10 perc

Mihez ajánljuk?
Hagyományosan Amatriciana mártáshoz, cacio e pepe, pesto és friss koktélparadicsom

1.200 Ft 780 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 28/11/2020

Minden rizottó recepthez felhasználható a Carnaroli rizs. Speciális keményítő-összetétele miatt különösen jól megőrzi formáját és szerkezetét. Viszont valamennyi rizottó rizs közül a Carnaroli hajlamos leginkább arra, hogy szétfőjön.

A rizottót forrón tálaljuk, a tetejéről ne maradjon el a frissen őrölt bors, de a parmezán sem, akár reszeljük, akár vékony szeletkéket forgácsolunk belőle. Van, aki kevés olívával még meglocsolja, friss zöldfűszerrel meghinti. Mindenesetre egy pohár bor mindenképp illik hozzá!

Főzési idő: 35 - 40 perc
2.400 Ft 2.040 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 30/11/2020

Friss és addiktív, napsütéses ízvilágú modenai balzsamecet, mely egész évben a nyarat idézi az asztalon.

Tökéletes kombináció, mely a főételektől a friss sajtokig és desszertekig kreatívan használható.

Összetevők: 80% modenai balzsamecet, 19% szeder, 1% természetes szeder aroma. Szulfitokat tartalmaz.

3.500 Ft 3.150 Ft
✓ Készleten

Egységár: 567,- Ft/palack

Igazi tonik íz friss bergamottal!

A bergamott egy Calabriai gyümölcs, melynek számos előnye van a szív- és érrendszeri és a koleszterin-problémák megelőzésében. Fedezd fel a Calabriai nap ízét az italban, mely ötvözi Olaszország ízeit és hagyományait!
A termékek szigorúan organikusak, és az ECOGRUPPO ITALIA 3E18 / 01. Sz. szakasza szerint Calabria földjein termesztik. A legjobb új ital díját nyerte Veronában 2011-ben, a Vinitaly 2011-en, és ma az egyik leginkább exportált ital Dél-Olaszországból.

Sokféle módon élvezheted, közvetlenül, vagy koktélokban is.

15.600 Ft 13.600 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 31/08/2021

A bergamott egy Calabriai gyümölcs, melynek számos előnye van a szív- és érrendszeri és a koleszterin-problémák megelőzésében. Fedezd fel a Calabriai nap ízét az italban, mely ötvözi Olaszország ízeit és hagyományait!
A termékek szigorúan organikusak, és az ECOGRUPPO ITALIA 3E18 / 01. Sz. szakasza szerint Calabria földjein termesztik. A legjobb új ital díját nyerte Veronában 2011-ben, a Vinitaly 2011-en, és ma az egyik leginkább exportált ital Dél-Olaszországból.

Sokféle módon élvezheted: szörpként, koktélokban, vagy használd sütemények készítéséhez! Koktélreceptet lejjebb találsz a További termékinformációknál.
Szörpként javasolt higítási arány: 1:5

8.500 Ft 6.800 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 31/12/2020

Sokkal nagyobb a rosttartalma és alacsonyabb a glikémiás indexe, mint a hagyományos csicseriborsóé, ezért kiválóan szabályozza a vércukorszintet. Rosttartalma rendkívül magas. Jelentős mennyiségű folsavat és magnéziumot tartalmaz. 

Széles körben használják főként közel-keleti és indiai ételekhez, mint a falafel, a humusz és a curry.
Levesnek, főzeléknek, pürének és egyéb tartalmas, jól roboráló ételnek készíthetjük.

Felhasználás előtt mossa és válogassa át.
Javasolt áztatás: 18 óra
Javasolt főzési idő: 1,5/2 óra

2.200 Ft 1.100 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 10/12/2021

A gyerekek egyik nagy kedvence, formájának köszönhetően kiválóan felveszi a krémesebb mártásokat.

Összetétel: durumliszt, víz
Főzési idő (al dente): 10 perc

Mihez ajánljuk?
Húsos ragu, tejszínes mártások, hideg tésztasaláták

1.200 Ft 780 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 31/07/2022

Genova város híres tésztaformája, amit hagyományosan a Pesto alla Genovese mártással párosítanak.

Összetétel: durumliszt, víz
Főzési idő (al dente): 12 perc

Mihez ajánljuk?
Pesto, garnélrarákos mártás, krémes mártások

1.600 Ft 1.040 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 30/10/2021

A tésztát minden olyan ország gasztronómiájába megtaláljuk, ahol búzaféléket termelnek. Az emberiség azóta készíti, hogy felfedezte a liszt és víz keverékét, és persze annak különböző felhasználási területeit.

Összetétel: durumliszt, víz
Főzési idő (al dente): 10 perc

Mihez ajánljuk?
Klasszikus rakott tészták, töltött tészták, spenóttal és ricottával töltött tésztához.

1.400 Ft 910 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 30/10/2021

Ahogy sejtethető ez a tészta a Calamari halfajtáról kapta a nevét, mivel mérete és állaga hasonlít a főtt calamari gyűrűkre.

Összetétel: durumliszt, víz
Főzési idő (al dente): 10 perc

Mihez ajánljuk?
Tengeri herkentyűk, halas ragu, töltve rakott tésztának

1.400 Ft 910 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 19/01/2021

Összetétel: durumliszt, víz

Főzési idő (al dente): 10 perc

Mihez ajánljuk?
Tengeri herkentyűk, halas ragu, töltve rakott tésztának

1.400 Ft 910 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 31/07/2020

A negyed citrom csíkokat kandírozás után kézzel szeletelik.
A citrom származási helye: Szicília és Calabria, dél-Olaszország
A termék vákuumcsomagolásban kapható.

A szicíliai citromok olyan kincsek, amelyeket az Agrimontana szenvedéllyel és finoman dolgoz fel. A gyümölcsöket víz és cukorszirup fürdőbe mártják, alacsony hőmérsékleten dolgozzák fel folyamatos felügyelet alatt.

Gluténmentes, kóser.

2.800 Ft 2.380 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 31/05/2021

A pesto ereje: a legjellemzőbb olasz szósz új textúrája, amely megtartja a friss pesto genovese eredeti ízét. Egy olyan innovatív technika, amely megőrzi a friss bazsalikom és más összetevők eredeti tulajdonságait.

Egy sokrétű fűszer, amely ugyanakkor gazdagítja az egyszerű ízeket, finoman és elegánsan alakít egy caprese salátát, tésztát, pizzát, halételeket, mozzarellát és burratát.

Összetevők: genovai bazsalikom, Parmigiano Reggiano DOP (tej, só, oltóanyagj), fenyőmag, Fiore Sardo DOP (juhtej, oltóanyag, só), só, vessalicoi fokhagyma.
4.000 Ft 3.600 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 26/10/2020

Natale Zampino tésztamester unokahúga születésének alkalmából akart létrehozni egy gyerekek által is kedvelt tésztaformát- és méretet, így alakította ki a Fideo-t, azaz a vágott spaghettit.

A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A Cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő (al dente): 8 perc

Mihez ajánljuk?
Bébiételekhez, levesbetétként, Paella készítéséhez.

1.400 Ft 1.120 Ft
✓ Készleten