Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü

Outlet - Élelmiszer

Rendezés:
Nézet:

Minőségét megőrzi: 15/07/2021

Elasztikusságának, jó fehérjeszerkezetének és kiváló ízének hála ideális keverék kenyér, pizza és focaccia sütéséhez.

2.800 Ft 1.400 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 28/10/2021

A Sobrino malom organikus liszteket készít kézműves és otthoni kenyérkészítéshez. A helyi gabonatermelési szokások biztosítják, hogy az alapanyagok nem génmódosítottak, valamint az őrlés folyamata olyan módszerekkel zajlik, amelyek megőrzik a késztermék tápanyagtartalmát és javítják a liszt minőségét.


A termék ökológiai gazdálkodásból származik.

Tartósítószer mentes.

1.650 Ft 850 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 28/10/2021

A Sobrino malom organikus liszteket készít kézműves és otthoni kenyérkészítéshez. A helyi gabonatermelési szokások biztosítják, hogy az alapanyagok nem génmódosítottak, valamint az őrlés folyamata olyan módszerekkel zajlik, amelyek megőrzik a késztermék tápanyagtartalmát és javítják a liszt minőségét.


A termék ökológiai gazdálkodásból származik, Senatore Cappelli fajtából.

Tartósítószer mentes.

2.000 Ft 1.000 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 30/09/2021

A gondosan válogatott kapribogyó levelek kemények és ropogósak, éppen a megfelelő egyensúlyban vannak meg bennük a savanykás és aromás illatok és a kellemes csípősség. Nagyszerűen mutatnak a tányéron és jó ízűek. Ideális az összes hal- és húsétel, valamint nyers és főtt zöldségek ízesítésére és díszítésre.

Összetevők: 59% extraszűz olívaolaj, 41% kaprilevél (só, borecet)

Származási hely: Pantelleria, Szicília

16.000 Ft 9.600 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 26/08/2022

A tészták a Maiella Nemzeti Park területén készülnek, a legjobb durumliszt és tiszta hegyvidéki víz felhasználásával. A tészta felvágásához bronz formát használnak, a minőséget az alacsony hőmérsékleten történő szárítás növeli tovább.
A Maiella volt az egyik legkorábbi tésztakészítő, aki ízesített tésztákat készít kizárólag természetes összetevők felhasználásával, mesterséges tartósítószerek és színezékek nélkül.

Összetétel: durumliszt, víz, paradicsom 3%, spenót 2%.
Főzési idő (al dente): 6 perc

1.300 Ft 900 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 06/11/2021

A Filotea tojásos tésztáit "nagymamáink" hagyományos Marche-i receptje alapján készítik: csak a a legjobb tojás, durumbúza és lisztkeverék garantálja a tökéletes minőséget. A lassú, alacsony hőmérsékleten történő szárítási folyamat biztosítja a házi tésztákra jellemző ízeket és a 24 hónapos eltarthatóságot. A tészta hihetetlenül könnyű és emészthető, miközben a durván texturált felület rendkívüli módon beszívja a szószokat, kiemelve az összes összetevő ízét.

Spaghetti hosszúságú, lapos tészta. Jól illik halszószokhoz, vagy a tradicionális genova-i pesztóhoz.

Főzési idő (al dente): 3 perc

Mihez ajánljuk?
halszószok, pesto

4.700 Ft 4.230 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 13/11/2021

A Filotea tojásos tésztáit "nagymamáink" hagyományos Marche-i receptje alapján készítik: csak a a legjobb tojás, durumbúza és lisztkeverék garantálja a tökéletes minőséget. A lassú, alacsony hőmérsékleten történő szárítási folyamat biztosítja a házi tésztákra jellemző ízeket és a 24 hónapos eltarthatóságot. A tészta hihetetlenül könnyű és emészthető, miközben a durván texturált felület rendkívüli módon beszívja a szószokat, kiemelve az összes összetevő ízét.

Ezt a tagliatelle-nél kicsit szélesebb tésztafajtát húsos, vadas szószokhoz ajánljuk.

Főzési idő (al dente): 5 perc

Mihez ajánljuk?
gombás tészták, darabos zöldségmártások, vadhúsos raguk, túrós tészta

4.700 Ft 4.230 Ft
✓ Készleten