Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü

Outlet - Élelmiszer

Rendezés:
Nézet:

Minőségét megőrzi: 28/09/2020

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.

Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.


Összetevők: genovai bazsalikom OEM, olasz extraszűz olívaolaj, Parmigiano Reggano OEM, Pecorino Fiore Sardo juhsajt OEM, mediterrán fenyőmag, Vessalico faluból származó fokhagyma, szicíliai só.

Friss pesto csak személyes átvétellel kapható!

1.900 Ft 950 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 02/03/2021

Latte-tejcsokoládé és egész Piemonti mogyoró IGP óriás tábla.

13.000 Ft 11.700 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 02/03/2021

Étcsokoládé és egész Piemonti mogyoró IGP óriás tábla.

13.000 Ft 11.700 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 03/10/2020

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni a az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.

Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza.

Összetevők: genovai bazsalikom OEM, olasz extraszűz olívaolaj, Parmigiano Reggano sajt OEM, Pecorino Fiore Sardo juhsajt OEM, mediterrán fenyőmag, Vessalico faluból származó fokhagyma, szicíliai só.

A friss pesto csak SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL kapható!

2.600 Ft 1.300 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 19/10/2021

A tészta a chitarra nevű háztartási eszközről kapta nevét, amit hagyományosan Abbruzzo tartományhoz visszavezethető. Ez egy fakeret, amelyen fémhúrok vannak kifeszítve és a háziasszonyok ezen készítették ezt a szögletes spaghetti-félét. Felületének köszönhetően különösen ajánlott húsos ragukhoz.

Összetétel: durumliszt, víz
Főzési idő (al dente): 10 perc

Mihez ajánljuk?
Abbruzzo-i "Chitarra con le pallottine" (4-5 mm-es húsgombóccal készült paradicsommártás), paradicsommártás

1.200 Ft 780 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 30/09/2020

A Frantoio Montecchia hámozott paradicsomot hagyományos módszerrel készítik, friss paradicsommal, tartósítószerekkel és adalékanyagok nélkül. Kizárólag a tipikus helyi "Pera d'Abruzzo" paradicsom felhasználásával készítik, mely puha textúrájú és édes ízű.

Összetevők: paradicsom 74%, víz 22%, só 3%, bazsalikom 1%

Felbontás után hűtve tárolandó és javasolt 3 napon belül felhasználni.
 

1.400 Ft 980 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 28/11/2020

A teljes kiőrlésű carnaroli rizst úgyanúgy használhatjuk, mint a fehér változatot, ideális rizottókhoz és rizssalátákhoz. A főzési ideje hosszabb, ám tápértéke és vitamintartalma magasabb a fehér rizsénél.

Főzési idő: 35 - 40 perc
2.400 Ft 1.680 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 22/10/2020

Kompenzálva az alacsony hozamot megfelelő árral, a Sobrino malomnak sikerült elérnie, hogy a helyi termelők folyamatosan biztosítsák a csúcsminőségű kukoricát a kiváló minőségű kukoricadara előállításához. A kőmalomban történő őrlés fokozza az érzékszervi jellemzőket, hogy a lisztben a kukorica minden íze és illata megmaradhasson.

A Sobrino malom organikus liszteket készít kézműves és otthoni kenyérkészítéshez. A helyi gabonatermelési szokások biztosítják, hogy az alapanyagok nem génmódosítottak, valamint az őrlés folyamata olyan módszerekkel zajlik, amelyek megőrzik a késztermék tápanyagtartalmát és javítják a liszt minőségét.

A termék ökológiai gazdálkodásból származik, saját kukoricakeverékből, kőmalomban őrölve, részlegesen átszitálva.

Tartósítószer mentes.
2.800 Ft 1.960 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 30/11/2020

Friss és addiktív, napsütéses ízvilágú modenai balzsamecet, mely egész évben a nyarat idézi az asztalon.

Tökéletes kombináció, mely a főételektől a friss sajtokig és desszertekig kreatívan használható.

Összetevők: 80% modenai balzsamecet, 19% szeder, 1% természetes szeder aroma. Szulfitokat tartalmaz.

3.500 Ft 2.450 Ft
✓ Készleten

Egységár: 567,- Ft/palack

Igazi tonik íz friss bergamottal!

A bergamott egy Calabriai gyümölcs, melynek számos előnye van a szív- és érrendszeri és a koleszterin-problémák megelőzésében. Fedezd fel a Calabriai nap ízét az italban, mely ötvözi Olaszország ízeit és hagyományait!
A termékek szigorúan organikusak, és az ECOGRUPPO ITALIA 3E18 / 01. Sz. szakasza szerint Calabria földjein termesztik. A legjobb új ital díját nyerte Veronában 2011-ben, a Vinitaly 2011-en, és ma az egyik leginkább exportált ital Dél-Olaszországból.

Sokféle módon élvezheted, közvetlenül, vagy koktélokban is.

15.600 Ft 13.600 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 31/08/2021

A bergamott egy Calabriai gyümölcs, melynek számos előnye van a szív- és érrendszeri és a koleszterin-problémák megelőzésében. Fedezd fel a Calabriai nap ízét az italban, mely ötvözi Olaszország ízeit és hagyományait!
A termékek szigorúan organikusak, és az ECOGRUPPO ITALIA 3E18 / 01. Sz. szakasza szerint Calabria földjein termesztik. A legjobb új ital díját nyerte Veronában 2011-ben, a Vinitaly 2011-en, és ma az egyik leginkább exportált ital Dél-Olaszországból.

Sokféle módon élvezheted: szörpként, koktélokban, vagy használd sütemények készítéséhez! Koktélreceptet lejjebb találsz a További termékinformációknál.
Szörpként javasolt higítási arány: 1:5

8.500 Ft 6.800 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 31/03/2021

A világ összes gourmand-jának készítve.

Összetevők: 80% O.F.J modenai balzsamecet, 19% eper kivonat, 1% természetes aroma.

Szulfitokat tartalmaz.

3.900 Ft 2.730 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 31/07/2022

Genova város híres tésztaformája, amit hagyományosan a Pesto alla Genovese mártással párosítanak.

Összetétel: durumliszt, víz
Főzési idő (al dente): 12 perc

Mihez ajánljuk?
Pesto, garnélrarákos mártás, krémes mártások

1.600 Ft 1.040 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 30/10/2021

Ahogy sejtethető ez a tészta a Calamari halfajtáról kapta a nevét, mivel mérete és állaga hasonlít a főtt calamari gyűrűkre.

Összetétel: durumliszt, víz
Főzési idő (al dente): 10 perc

Mihez ajánljuk?
Tengeri herkentyűk, halas ragu, töltve rakott tésztának

1.400 Ft 910 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 19/01/2021

Összetétel: durumliszt, víz

Főzési idő (al dente): 10 perc

Mihez ajánljuk?
Tengeri herkentyűk, halas ragu, töltve rakott tésztának

1.400 Ft 910 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 18/11/2020

Közismerten a legvastagabb szélesmetélt, több regionális konyhában is megjelenik. 

A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A Cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő: 10 perc

Mihez ajánljuk?
Gombás mártások, vadhús ragu, pesto.

1.500 Ft 1.200 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 26/10/2020

Natale Zampino tésztamester unokahúga születésének alkalmából akart létrehozni egy gyerekek által is kedvelt tésztaformát- és méretet, így alakította ki a Fideo-t, azaz a vágott spaghettit.

A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A Cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő (al dente): 8 perc

Mihez ajánljuk?
Bébiételekhez, levesbetétként, Paella készítéséhez.

1.400 Ft 840 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 25/11/2020

A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A Cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: durumbúza, víz

Főzési idő: 15 perc

Mihez ajánljuk?
Friss paradicsommártás, húsos raguk, cacio e pepe.

1.500 Ft 1.200 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 30/09/2020

Különleges, csavar formájú tészta. Ajánljuk csőben sült tésztához, túrós tésztának, krémesebb mártásokhoz.

1.300 Ft 1.040 Ft
✓ Készleten