Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü
Itt jársz éppen: >

Outlet

Rendezés:
Nézet:

Minőségét megőrzi: 05/05/2019

Eredetvédett rizottó rizs. Rövid, kerek, aprócska rizsszemek jellemzik, melyek a főzés után is megtartják alakjukat, és melyből Veneto és Mantua régiókban hagyományosan a legfinomabb rizottókat készítik.

A rizottót forrón tálaljuk, a tetejéről ne maradjon el a frissen őrölt bors, de a parmezán sem, akár reszeljük, akár vékony szeletkéket forgácsolunk belőle. Van, aki kevés olívával még meglocsolja, friss zöldfűszerrel meghinti. Mindenesetre egy pohár bor mindenképp illik hozzá!

Főzési idő: 13 - 16 perc
2.200 Ft 1.320 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 05/05/2019

A DeCarlo illatos, organikus, ropogós tarallini kekszét általában aperitifek mellé fogyasztják.

Alapanyagai a ősi Alta Muglia Parkot körülölelő területről, Puglia-ból származnak. A felhasznált extraszűz olívaolajat a Coratina fajtájú olajbogyók adják, amelyeket a történelmi DeCarlo olajmalomban zúznak össze.
A tarallinit csak durum búzadara, fehérbor, olívaolaj és só felhasználásával készítik. A DeCarlo sem pálmaolajat, sem élesztőt nem használ, a bor nem tartalmaz szulfitokat.

Ez a könnyű olasz csemege tökéletes választás articsóka, olajbogyó és paradicsom mellé.

1.500 Ft 900 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 30/05/2019

Panettone a csokoládé szerelmeseinek, mindazoknak, akik úgy gondolkodnak, mint Willy Wonka a Charlie és a csokoládégyár filmben, ez a csokoládé lehetővé teszi számukra, hogy átlépjék a hétköznapi élet határait. Mindent megtett ezért az érzésért a Filippi, hiszen nagyon különleges csokoládét választott ehhez a süteményhez: kiváló minőségű Forastero nevezetű csokoládé, nagyon értékes kakaóbabból származik, amely kevesebb, mint a világ termelésének 10%-a, íze a mérsékelten kesernyéstől az enyhén mogyorós-citrusosig játszik.

Miből készülnek a Filippi panettonék? >>>

Ha nagyobb mennyiséget szeretnél rendelni, mint amennyit a rendszer megenged, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön.

5.900 Ft 4.130 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 31/08/2019

Egy édes délutáni snack: két hihetetlenül finom csokoládés keksz.

A cantucci egy hagyományos toszkán keksz. Hosszúkás formájúra sütik, majd átlósan vágják el, így jönnek létre a népszerű "eleje-vége" formájú darabok, ezt hívják Toszkánában cantucci-nak. Kellemes és finom süti, amely a nap bármely pillanatában jól esik. A Fratelli Lunardi vaj és más összetevők hozzáadásával megújította a hagyományos receptet, különféle ízeket hozva létre.

A csokoládés cantucci önmagában is tökéletes desszert, vagy édes krémmel együtt olyan élvezetet nyújt, mint a klasszikus bécsi Sacher sütemény. Felmelegítve még jobban érezhető a csokoládé aromája, melyet erősítenek az olasz narancs ízei.

Hűvös, száraz helyen tárolandó.

690 Ft 480 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 30/05/2019

A hagyományos olasz karácsonyi sütemény, természetes kovásszal, sok lágy mazsolával és természetes módon, nyílt levegőn kandírozott Washington narancs kockákkal.
A Filippi klasszikus panettonéja elegáns és modern csomagolásban, mely könnyen felismerhető egyedülállóan vaníliás és édes mézes ízéről.

Miből készülnek a Filippi panettonék? >>>

Ha nagyobb mennyiséget szeretnél rendelni, mint amennyit a rendszer megenged, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön.

5.200 Ft 3.120 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 30/04/2019

A kakukkfű fertőtlenítő tulajdonsága már az ókori egyiptomiak óta ismert. A görögök által nagyon kedvelt növény a mare nostrum, azaz a Földközi-tenger vidékének legjavát foglalja magába.

Ez ez új, fehér dresszing a kakukkfű mesés illatát csempészi az asztalra, amelytől azonnal a mediterráneumban érezzük magunkat.

Összetevők: főtt szőlőmust, fehér borecet, friss kakukkfű 1,3%
Szulfitokat tartalmaz!

 

5.900 Ft 3.540 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 20/05/2019

A gianduiotti a piemonti régió egyik jellemző terméke, mely puha gianduia krémből készül, ennek a terméknek az esetében cukor nélkül.

Tárolás: hűvös, száraz helyen.

2.500 Ft 1.750 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 30/09/2019

"A finom, szakszerűen pörkölt Piemonti mogyoró IGP, számunkra a leginkább illatos és roppanós. Ezt egyesítjük a csokoládékeverékkel, mely még inkább kiadja a mogyoró ellenállhatatlan aromáját."

Az olasz csokoládé gianduja az egyik legismertebb piemonti termék, amely akkor született, amikor a háború után a kakaóellátást megszakították. Az ősi mogyoróültetvények kínálták a megoldást a csokoládé készítők számára. A Fratelli ragaszkodik ezekhez a diófélékhez, mert ez az egyetlen módja, hogy létrehozzák azt az illatot, amelyet akkor kapnak, amikor a sütés során a mogyoró csatlakozik a csokoládéhoz, kis darabok formájában a tésztában.

Hűvös, száraz helyen tárolandó.

2.400 Ft 2.160 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 30/09/2019

A mandulás cantucci Toszkánában hagyományt képvisel, és az első, amely az olasz határt átlépte. A Fratelli újragondolta a klasszikus receptet, hozzáadva vajat, hogy omlós kekszet kapjon, amely bármikor élvezhető anélkül, hogy anélkül, hogy vin santo-val fogyasztanánk, hiszen azért ezt az ember nem mindig teheti meg.

Az összetevőkhöz a sok szicíliai mandula mellé kajszibarack magot is adnak, hogy az édes és keserű ízek tökéletes egyensúlyba kerüljenek.

Hűvös, száraz helyen tárolandó.

2.300 Ft 2.070 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 31/08/2019

"Szögletes olasz scorzone kandírozott narancshéjat választottunk, melyet lassan szárítva, nyitott tartályban készítenek, így megőrizve színét, aromáját és természetes puhaságát anélkül, hogy kémiailag be kellene avatkozni."

A Fratelli úgy döntött, hogy ehhez a kekszhez a csokoládét apróra darabolják, így jól belekeveredik a tésztába, amely így a kandírozott narancsot maximálisan kiemeli.

A kandírozott narancs has használata hagyományos az olasz süteményekben, és csokoládéval való kombinációja elengedhetetlen. A scorzone kandírozott narancs vastagabb állagától a keksz még puhább érzetet ad.

Hűvös, száraz helyen tárolandó.

2.400 Ft 2.160 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 09/05/2021

Közismerten a rétegelt rakott tészták alapanyaga, felhasználása nagyon egyszerű és eredményes.

A tésztát minden olyan ország gasztronómiájába megtaláljuk, ahol búzaféléket termelnek. Az emberiség azóta készíti, hogy felfedezte a liszt és víz keverékét, és persze annak különböző felhasználási területeit.
Olaszország déli része az a hely, ahol kialakult a száraz durumtészta kultúrája. Itt találhatók a legjobb klimatikus adottságok a magas minőségű durumbúza termesztéséhez. A tenger és az Appenninek közelsége pedig megteremtette a megfelelő mezoklímát a tészta szárításához. Ma már a technológia segít kiküszöbölni a klíma tényezőjét, de minden máshoz továbbra is elengedhetetlen a szakember keze és tudása.

Több év keresés és tesztelés után a Pastificio La Maiella manufaktúrával szerződtünk le, hogy megcsinálják a saját tésztáinkat. Kiváló minőségű durumbúzát, és kizárólag hegyi forrásvizet használnak, a Maiella-hegy lábán található kis üzemükben.
A tésztákat bronz fejeken préselik át, és alacsony hőmérsékleten, nagyon lassú szárítást alkalmaznak. Miközben a nagy ipari cégek teflon fejekkel dolgoznak, és 150 fokon szárítják a tésztát (kb 3 óra alatt kész a termék), egy kis manufaktúra bronz fejeket használ, így érdesebb lesz a tészta felülete, és 40-50 fokon szárít, akár több napon át.

Összetétel: durumliszt, víz

Főzési idő (al dente): 6 perc

Mihez ajánljuk?
Húsos és zöldséges rakott tészták

1.400 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 31/08/2019

"Egy recept, amelyet a gyönyörű olasz szezon inspirált. A puha citromhéj kockákkal ez a süti tökéletes egy kiülős délutánra a barátokkal. Kiváló friss citromlikőrrel."

A Fratelli frissen és lassan, nyitott tartályban kandírozott citromkockákat választott ehhez a süteményhez. Nem akarták, hogy a friss ízek hiányozzanak a cantucci szortimentből, hiszen ezek a legjobbak a gyönyörű olasz meleg szezonokra. A fő összetevők nem voltak kérdésesek: a citrom sárgájához adták a lime zöldjét. A citrom kandírozása lassan, nyitott tartályban történik, így megtartja a színt, az illatot és a természetes lágyságot anélkül, hogy kémiailag be kellene avatkozni. A lime frissen préselt.

Jó választás egy teaszünethez barátokkal, vagy étkezés után egy jó limoncellóval, vagy csupán egyedül élvezni az ízeket csendben...

Hűvös, száraz helyen tárolandó.

2.400 Ft 2.160 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 30/09/2019

A cantucci egy hagyományos toszkán keksz. Hosszúkás formájúra sütik, majd átlósan vágják el, így jönnek létre a népszerű "eleje-vége" formájú darabok, ezt hívják Toszkánában cantucci-nak. Kellemes és finom süti, amely a nap bármely pillanatában jól esik. A Fratelli Lunardi vaj és más összetevők hozzáadásával megújította a hagyományos receptet, különféle ízeket hozva létre.

A csokoládés cantucci önmagában is tökéletes desszert, vagy édes krémmel együtt olyan élvezetet nyújt, mint a klasszikus bécsi Sacher sütemény. Felmelegítve még jobban érezhető a csokoládé aromája, melyet erősítenek az olasz narancs ízei.

Hűvös, száraz helyen tárolandó.

4.800 Ft 3.840 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 12/07/2020

A Maccherone név a macchare szóból származik, ami a nápolyi dialektusban töretet jelent, azaz tört tésztadarabot. Így technikailag minden rövid tészta, amely nagyobb darabokból lett formázva akár maccheroni-nak is nevezhető. Világszerte még tágabb az értelmezése és nyelvtől függően akár az olasz tészta fogalmával is egyenlő. Olaszországban ezzel a csőtésztával azonosítják, de természetesen az olasz konyha sokszínűségének köszönhetően lehetnek eltérések az országon belül.

A tésztát minden olyan ország gasztronómiájába megtaláljuk, ahol búzaféléket termelnek. Az emberiség azóta készíti, hogy felfedezte a liszt és víz keverékét, és persze annak különböző felhasználási területeit.
Olaszország déli része az a hely, ahol kialakult a száraz durumtészta kultúrája. Itt találhatók a legjobb klimatikus adottságok a magas minőségű durumbúza termesztéséhez. A tenger és az Appenninek közelsége pedig megteremtette a megfelelő mezoklímát a tészta szárításához. Ma már a technológia segít kiküszöbölni a klíma tényezőjét, de minden máshoz továbbra is elengedhetetlen a szakember keze és tudása.

Több év keresés és tesztelés után a Pastificio La Maiella manufaktúrával szerződtünk le, hogy megcsinálják a saját tésztáinkat. Kiváló minőségű durumbúzát, és kizárólag hegyi forrásvizet használnak, a Maiella-hegy lábán található kis üzemükben.
A tésztákat bronz fejeken préselik át, és alacsony hőmérsékleten, nagyon lassú szárítást alkalmaznak. Miközben a nagy ipari cégek teflon fejekkel dolgoznak, és 150 fokon szárítják a tésztát (kb 3 óra alatt kész a termék), egy kis manufaktúra bronz fejeket használ, így érdesebb lesz a tészta felülete, és 40-50 fokon szárít, akár több napon át.

Összetétel: durumliszt, víz

Főzési idő (al dente): 10 perc

Mihez ajánljuk?
Húsos ragu, rakott tészták, hideg tésztasaláták

1.200 Ft
✓ Készleten

Tökéletes ajándék! Minőségi olívaolaj precízen, kézzel festett kerámia üvegben, melynek karakteres mintája és színei egyértelműen felismerhetőek: a Puglia-i nap narancssárgája, olívájának zöldje és tengerének kékje. Tökéletes csomagolás, mely ugyanolyan gondossággal készült, mint a benne lévő tartalom.

És az olaj, amelyet tartalmaz:

A finom és kiegyensúlyozott Il Classico, a DeCarlo díjnyertes olaja. Az Ogliarola és Coratina fajta olívákat a szüretet követő 24 órán belül préselik.
Ideális bármilyen étel fűszerezésére anélkül, hogy megváltoztatná a benne lévő alapanyagok előnyös tulajdonságait. Ajánljuk főtt vagy sült halakhoz és húsokhoz, sőt, savanyú káposztához is!

Válassz hozzáillő kézzel készített és festett kerámia kínálótálat:

3.100 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 30/06/2019

Tökéletes ajándék! Minőségi olívaolaj precízen, kézzel festett kerámia üvegben, melynek karakteres mintája és színei egyértelműen felismerhetőek: a Puglia-i nap narancssárgája, olívájának zöldje és tengerének kékje. Tökéletes csomagolás, mely ugyanolyan gondossággal készült, mint a benne lévő tartalom.

És az olaj, amelyet tartalmaz:

A finom és kiegyensúlyozott Il Classico, a DeCarlo díjnyertes olaja. Az Ogliarola és Coratina fajta olívákat a szüretet követő 24 órán belül préselik.
Ideális bármilyen étel fűszerezésére anélkül, hogy megváltoztatná a benne lévő alapanyagok előnyös tulajdonságait. Ajánljuk főtt vagy sült halakhoz és húsokhoz, sőt, savanyú káposztához is!

Válassz hozzáillő kézzel készített és festett kerámia kínálótálat:

6.100 Ft 3.660 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 04/09/2019

Elegáns fémdoboz, mely a Barbero különféle finomságait tartalmazza: kézzel készített fehér- és étcsokoládé bevonatú torroncinik, a legfinomabb nugátos csokoládé cseresznye likőrrel, különböző szarvasgombás és mogyorós krémmel töltött noccolini és még sok más.
Minden termék hagyományos Asti-i recept alapján készül.

Tárolás: hűvös, száraz helyen.
 

9.000 Ft 6.750 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 19/01/2021

A tésztát minden olyan ország gasztronómiájába megtaláljuk, ahol búzaféléket termelnek. Az emberiség azóta készíti, hogy felfedezte a liszt és víz keverékét, és persze annak különböző felhasználási területeit.

Olaszország déli része az a hely, ahol kialakult a száraz durumtészta kultúrája. Itt találhatók a legjobb klimatikus adottságok a magas minőségű durumbúza termesztéséhez. A tenger és az Appenninek közelsége pedig megteremtette a megfelelő mezoklímát a tészta szárításához. Ma már a technológia segít kiküszöbölni a klíma tényezőjét, de minden máshoz továbbra is elengedhetetlen a szakember keze és tudása.

Több év keresés és tesztelés után a Pastificio La Maiella manufaktúrával szerződtünk le, hogy megcsinálják a saját tésztáinkat. Kiváló minőségű durumbúzát, és kizárólag hegyi forrásvizet használnak, a Maiella-hegy lábán található kis üzemükben.
A tésztákat bronz fejeken préselik át, és alacsony hőmérsékleten, nagyon lassú szárítást alkalmaznak. Miközben a nagy ipari cégek teflon fejekkel dolgoznak, és 150 fokon szárítják a tésztát (kb 3 óra alatt kész a termék), egy kis manufaktúra bronz fejeket használ, így érdesebb lesz a tészta felülete, és 40-50 fokon szárít, akár több napon át.

Összetétel: durumliszt, víz

Főzési idő (al dente): 10 perc

Mihez ajánljuk?
Tengeri herkentyűk, halas ragu, töltve rakott tésztának

1.400 Ft 1.260 Ft
✓ Készleten