Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü

Agrimontana - Marroncini - kandírozott gesztenye szirupban, 420g

Ár:
4.600 Ft (3.622 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: ✓ Készleten
Készítette: Agrimontana

A gesztenyét fokozatosan, ellenőrzött hőmérsékleten kandírozó szirupban főzik, így fokozatosan növekszik a cukorkoncentráció. Az íz és az állag megóvása érdekében előnyben részesítik a hagyományos, lassú eljárásokat. A kandírozott gesztenyéket szirupban teszik el, kén-dioxid vagy tartósítószer nélkül. Konzervdobozokba vagy üvegedényekbe csomagolva, sziruppal eltéve az állag és az illat sokáig tartós.

Tökéletesen használható marron glacé készítéshez, krémekhez, mousse-hoz, fagylaltokhoz, süteményekhez.

Töltőtömeg: 250g

További információk

Az Agrimontana gesztenye termékek csak válogatott olasz gesztenyeből származnak, feldolgozása során olyan izgalmas és egyszerű eljárást alkalmaznak, amely tiszteletben tartja a hagyományokat. A „novena”, kilenc napos mosás, amelyben a gesztenye még a héjában marad, „kényezteti” annak érdekében, hogy olyan állagot kapjon, amely optimálissá teszi a következő hámlasztási és édesítési szakaszhoz. A hámozást kézzel végzik, exkluzív gőz módszerrel. Az édesítés során a gesztenyét a Madagaszkár vanília intenzív és tartós illatával, valamint a Mauritiusból és a Reunion-szigetekből származó nádcukorral gazdagítják. Végül megsütik.
A kandírozott gesztenye darabokra történő egyszerű finomításával előállított gesztenyepaszta sok recepthez nélkülözhetetlen (pl. Mont Blanc).

Egységár 10952 Ft/kg
Kiszerelés 420 g
Származási ország Olaszország
Származási hely Piemonte

Videó

Ezeket is érdemes megnézni