Agrimontana - Marroncini - kandírozott gesztenye szirupban, 420g
Elérhetőség: | ✓ Készleten |
Készítette: | Agrimontana |
A gesztenyét fokozatosan, ellenőrzött hőmérsékleten kandírozó szirupban főzik, így fokozatosan növekszik a cukorkoncentráció. Az íz és az állag megóvása érdekében előnyben részesítik a hagyományos, lassú eljárásokat. A kandírozott gesztenyéket szirupban teszik el, kén-dioxid vagy tartósítószer nélkül. Konzervdobozokba vagy üvegedényekbe csomagolva, sziruppal eltéve az állag és az illat sokáig tartós. Töltőtömeg: 250g |
|
|
További információk
Az Agrimontana gesztenye termékek csak válogatott olasz gesztenyeből származnak, feldolgozása során olyan izgalmas és egyszerű eljárást alkalmaznak, amely tiszteletben tartja a hagyományokat. A „novena”, kilenc napos mosás, amelyben a gesztenye még a héjában marad, „kényezteti” annak érdekében, hogy olyan állagot kapjon, amely optimálissá teszi a következő hámlasztási és édesítési szakaszhoz. A hámozást kézzel végzik, exkluzív gőz módszerrel. Az édesítés során a gesztenyét a Madagaszkár vanília intenzív és tartós illatával, valamint a Mauritiusból és a Reunion-szigetekből származó nádcukorral gazdagítják. Végül megsütik.
A kandírozott gesztenye darabokra történő egyszerű finomításával előállított gesztenyepaszta sok recepthez nélkülözhetetlen (pl. Mont Blanc).
Egységár | 10952 Ft/kg |
Kiszerelés | 420 g |
Származási ország | Olaszország |
Származási hely | Piemonte |