Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü
Itt jársz éppen: >

Agrimontana



Az Azienda Agrimontana céget 1972-ben alapították a piemont-i Borgo San Dalmazzo-ban, hamarosan piacvezetővé vált az olasz gesztenye, cukrozott gyümölcs és lekvár piacon. A siker fő oka, hogy kezdetektől fogva csak természetes összetevőkkel dolgoznak, soha nem használnak színezőanyagokat, tartósítószereket, vagy mesterséges aromákat, valamint csak Olaszországban termesztett gyümölcsöket dolgoznak fel.
2006 óta az Azienda Agrimontana az Illy csoport tagja, amely Illy kávét, Dammann fréres teát és Domori csokoládét is tartalmaz. Ennek köszönhetően az Agrimontana a Domori csokoládé bevonásával bővítette kínálatát.
Rendezés:
Nézet:
A negyed citrom csíkokat kandírozás után kézzel aprítják.
A citrom származási helye: Szicília és Calabria, dél-Olaszország
A termék vákuumcsomagolással kapható.

A szicíliai citromok olyan kincsek, amelyeket az Agrimontana szenvedéllyel és finoman dolgoz fel. A gyümölcsöket víz és cukorszirup fürdőbe mártják, alacsony hőmérsékleten dolgozzák fel folyamatos felügyelet alatt.

Gluténmentes, kóser.
2.700 Ft
✓ Készleten
A negyed narancshéj csíkokat kandírozás után kézzel aprítják.
A narancs származási helye: Calabria, dél-Olaszország
A termék vákuumcsomagolással kapható.

A gyümölcsöket víz és cukorszirup fürdőbe mártják, alacsony hőmérsékleten dolgozzák fel folyamatos felügyelet alatt.

Gluténmentes, kóser.
2.500 Ft
✓ Készleten
Tradicionális módszer szerint kandírozott zöld olajbogyó. Meglepő, keserű-édes ízű.
Származás: mediterrán medence.
Javasolt felhasználás: kelt tésztás sütemények, csokoládé bevonat.
Vákuumcsomagolásban kapható.

Gluténmentes, kóser.
2.500 Ft
✓ Készleten
Kézzel válogatott, többfajta kandírozott amarena meggy, melyek származási helye az Isztria-i félsziget.

Tökéletesen használható süteményekhez, fagylalt dekorációként, kelt tésztákhoz. A szirup szintén felhasználható.
3.100 Ft
Beszerzés alatt
Hagyományos, valódi lekvár recept alapján készült. Főzés közben apró bergamott héj darabokkal is dúsítják, ezek adják a különlegesen finom, jól felismerhető ízt.

A hagyományos recept szerint előállított dzsemek kizárólag a legjobb minőségű olasz gyümölcsöket tartalmazzák, amelyeket a megfelelő érési ponton szüretelnek és nem adnak hozzá semmilyen tartósítószert. Az aroma titka az, hogy az Agrimontana kizárólag a Mauritiusi-szigeteki nádcukrot használja, így a természetes zselatin megfelelő mértékű, ami ízesebb, mint a házi lekvárok, de adalék nélkül. Tisztán csak a gyümölcs színe és íze van bennük.
Az Agrimontana lekvárjai kiváló technikai teljesítményt is biztosítanak: ellenállóak a főzéssel szemben, sokféle cukrászati módon felhasználhatóak és hidegen is kellemes ízt adnak. Tökéletes gyümölcsös tészták, sütemények készítéséhez.
2.000 Ft
✓ Készleten
Hagyományos, valódi lekvár recept alapján készült, narancssűrítmény felhasználásával. Főzés közben apró narancshéj darabokkal is dúsítják, ezek adják a különlegesen finom, jól felismerhető keserűnarancs ízt. A narancsok származási helye: Szicília és Calabria, Dél-Olaszország.

A hagyományos recept szerint előállított dzsemek kizárólag a legjobb minőségű olasz gyümölcsöket tartalmazzák, amelyeket a megfelelő érési ponton szüretelnek és nem adnak hozzá semmilyen tartósítószert. Az aroma titka az, hogy az Agrimontana kizárólag a Mauritiusi-szigeteki nádcukrot használja, így a természetes zselatin megfelelő mértékű, ami ízesebb, mint a házi lekvárok, de adalék nélkül. Tisztán csak a gyümölcs színe és íze van bennük.
Az Agrimontana lekvárjai kiváló technikai teljesítményt is biztosítanak: ellenállóak a főzéssel szemben, sokféle cukrászati módon felhasználhatóak és hidegen is kellemes ízt adnak. Tökéletes gyümölcsös tészták, sütemények készítéséhez.
2.000 Ft
✓ Készleten

Fényes textúrájú, nagyszerű és kerek ízű krém, köszönhetően az igazi hámozott gesztenye felhasználásának. Nádcukorral és bourbon vaníliával ízesítve.
A gesztenyét formájuk és ízük alapján is válogatják. Legfőképpen Közép-Olaszországból származnak: Toszkán-Emilia-i Apenninek, Firenze és Bologna a termőhelyek.

Tökéletesen használható krémekhez, mousse-hoz, fagylaltokhoz, kelt tésztás süteményekhez és brióshoz.

2.200 Ft
✓ Készleten
Hagyományos, valódi lekvár recept alapján készült, 65% gyümölcs és nádcukor felhasználásával.

A hagyományos recept szerint előállított dzsemek kizárólag a legjobb minőségű olasz gyümölcsöket tartalmazzák, amelyeket a megfelelő érési ponton szüretelnek és nem adnak hozzá semmilyen tartósítószert. Az aroma titka az, hogy az Agrimontana kizárólag a Mauritiusi-szigeteki nádcukrot használja, így a természetes zselatin megfelelő mértékű, ami ízesebb, mint a házi lekvárok, de adalék nélkül. Tisztán csak a gyümölcs színe és íze van bennük.
Az Agrimontana lekvárjai kiváló technikai teljesítményt is biztosítanak: ellenállóak a főzéssel szemben, sokféle cukrászati módon felhasználhatóak és hidegen is kellemes ízt adnak. Tökéletes gyümölcsös tészták, sütemények készítéséhez.
2.000 Ft
✓ Készleten

Maracuja püré, Ecuador-i Passiflora Edulis Flavicarpa fajtából.
Gyümölcspüré tartósítószer, ízfokozók, zselésítők, vagy sűrítőszerek nélkül. Csak 10% cukrot tartalmaz.

Javasolt felhasználási módok: fagylalt, sorbet, zselé, krémek és macaronok.

A könnyű pasztőrözés lehetővé teszi, hogy 18-20 °C hőmérsékleten is tárolható legyen.
Felbontás után 8 napig hűtve tárolható.
Felhasználás előtt javasolt felrázni.

Összetevők: maracuja 90%, cukor 10%
Gluténmentes.

5.800 Ft
✓ Készleten

Málna püré, Chilie-i Heritage fajtából
Gyümölcspüré tartósítószer, ízfokozók, zselésítők, vagy sűrítőszerek nélkül. Csak 10% cukrot tartalmaz.

Javasolt felhasználási módok: fagylalt, sorbet, zselé, krémek és macaronok.

A könnyű pasztőrözés lehetővé teszi, hogy 18-20 °C hőmérsékleten is tárolható legyen.
Felbontás után 8 napig hűtve tárolható.
Felhasználás előtt javasolt felrázni.

Összetevők: málna 90%, cukor 10%
Gluténmentes.

5.500 Ft
Beszerzés alatt

Gyümölcspüré tartósítószer, ízfokozók, zselésítők, vagy sűrítőszerek nélkül.

Javasolt felhasználási módok: fagylalt, sorbet, zselé, krémek és macaronok.

A könnyű pasztőrözés lehetővé teszi, hogy 18-20 °C hőmérsékleten is tárolható legyen.
Felbontás után 8 napig hűtve tárolható.
Felhasználás előtt javasolt felrázni.

Összetevők: eper 84%, cukor 16%
Gluténmentes, kóser.

5.200 Ft
✓ Készleten

Mandarin püré, Havana fajtából.
Gyümölcspüré tartósítószer, ízfokozók, zselésítők, vagy sűrítőszerek nélkül. Csak 10% cukrot tartalmaz.

Javasolt felhasználási módok: fagylalt, sorbet, zselé, krémek és macaronok.

A könnyű pasztőrözés lehetővé teszi, hogy 18-20 °C hőmérsékleten is tárolható legyen.
Felbontás után 8 napig hűtve tárolható.
Felhasználás előtt javasolt felrázni.

Összetevők: mandarin 90%, cukor 10%
Gluténmentes.

5.200 Ft
✓ Készleten

Mandarin gyümölcspüré.
Gyümölcspüré tartósítószer, ízfokozók, zselésítők, vagy sűrítőszerek nélkül. Csak 10% cukrot tartalmaz.

Javasolt felhasználási módok: fagylalt, sorbet, zselé, krémek és macaronok.

A könnyű pasztőrözés lehetővé teszi, hogy 18-20 °C hőmérsékleten is tárolható legyen.
Felbontás után 8 napig hűtve tárolható.
Felhasználás előtt javasolt felrázni.

Összetevők: mangó 90%, cukor 10%
Gluténmentes.

5.200 Ft
✓ Készleten