Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak rendszer és személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatvédelmi tájékoztatónkat itt tudod elolvasni.
Elfogadom
Termékek Menü
0
Itt jársz éppen: >

Acetomodena

Képtalálat a következőre: „acetomodena logo”

A lenyűgöző, Modena környéki vidéki tájon, ahol a téli hónapokban jeges és a nyári hónapokban forró az idő, itt található a Società Agricola Aceto Modena - a Modenai Ecet Mezőgazdasági Társaság. A cég már évek óta készíti a tradicionális Modena DOP balzsamecetet, amely legjobban az olaszországi Emilia régió hagyományait jellemzi. A kemény munka és elkötelezettség a hagyományos recept iránt világszerte szeretett és elismert terméket hoz létre.

 
 

Rendezés:
Nézet:

A balsamico krém az Acetomodena által készített IGP Modenai balzsamecet és főzött szőlőmust keveréke.
Az eredmény egy egyedülálló és ízletes konzisztencia.

A balsamico krém kiváló fehér húsokkal, hagyományos pármai ételekkel, és rendkívül kreatívan díszíthetjük vele ételeinket.

2.700 Ft
Raktáron
Tölgyfahordóban érlelt fehér borecet, melynek savtartalma 6%, ideális salátákra és mártásokhoz.
4.000 Ft
Raktáron
A kakukkfű fertőtlenítő tulajdonsága már az ókori egyiptomiak óta ismert. A görögök által nagyon kedvelt növény a mare nostrum, azaz a Földközi-tenger vidékének legjavát foglalja magába.

Ez ez új, fehér dresszing a kakukkfű mesés illatát csempészi az asztalra, amelytől azonnal a mediterráneumban érezzük magunkat.
5.900 Ft
Raktáron

A balsamico krém az Acetomodena által készített IGP Modenai balzsamecet és főzött szőlőmust keveréke.
Az eredmény egy egyedülálló és ízletes konzisztencia.

A balsamico krém kiváló fehér húsokkal, hagyományos pármai ételekkel, és rendkívül kreatívan díszíthetjük vele ételeinket.

4.300 Ft
Raktáron
Főzött must fehér szőlőből és fehér borecetből a hozzávalói ennek a dresszingnek, amely a balzsamos ízeket anélkül hozza elő, hogy megváltoztatná az étel színét.

Ideális vineigrette-hez és mártásokhoz nyers és főtt zöldségekkel, fehér húsokhoz és halakhoz.
5.900 Ft
Raktáron

Egy fiatalabb balzsamecet, amelyet édes parfümös jegyekkel és finom savassággal kerekítenek. A történelmi tradíciók teljes tiszteletben tartásával ezt az ecetet az időjárás és a szezon szerint érlelik, ez teszi világszerte ismertté a terméket.

Ez az ecet könnyű és friss, rendkívül sokoldalú, kiváló a főtt zöldségek és fehér húsok ízesítéséhez, vagy sültek és a nagy húsok marinálásának alapjaként.

3.800 Ft
Raktáron

Prémium ecet, mely különlegessé teszi az ételeket, tökéletesen kiegyensúlyozott savassággal.

Használjunk grillezett vörös húshoz, sertéssülthöz, grillezett zöldségekhez, halszeletekhez. Minden csepp egy külön ízvilág. Szép ajándék mindennapos használatra.

3.900 Ft
Raktáron

A nagymama főztjének illata. A Saba egy ősi eredetű szőlő-szirup, olyan kulturális örökség Modenában, amely a friss szőlőmust lassú, hosszú ideig tartó főzéséből származik.

A szakácsok igencsak kedvelik sokféle felhasználási módja miatt, marináláshoz, fűszerezéshez és cukrászati készítményekhez egyaránt megfelelő.

További információ a mustmézről: ITT

 

3.500 Ft
Raktáron

Az erős, nagytestű, érett és kiegyensúlyozott Modena IGP balzsamecet magas arányú édes főtt szőlőmusttal és kis mennyiségű borecettel készül. Tölgy, gesztenye és cseresznye hordóban érlelik.

Sűrű, nagyszerű "többfunkciós" termék a konyha számára zöldségfélékhez, hüvelyesekhez, sajtokhoz és húsokhoz.

 

6.000 Ft
Raktáron

Az Acetomodena saját szőlőjének mustjából és Lambrusco borecetből készült balzsamecet. Kiegyensúlyozott keverék, fahordóban érlelődik, mely testet és illatot ad a végterméknek.

Tökéletes kísérője mindenféle olasz ételnek, a főételektől az édességekig. Fokozza a halak, hidegtálak, saláták és sajtok ízét, gyümölcsökön és desszerteken használva igazi különlegesség.

6.800 Ft
Raktáron
Füge. Végtelen édesség. Ideális egzotikus és csípős ételek fűszerezésére, például curry, mandulás csirke, fűszeres sajt vagy édes-savanyú garnélarák, de hagymához és érleltebb sajtokhoz is remekül illik.

Az édes, intenzív, aromás és savas íz teszi ezt a fűszert rendkívül ideális fűszerré, hogy a kreatív ételeknek lendületet adjon.

Összetevők: 80% Modenai balzsamecet (szőlőmust, ecet), füge 19%, természetes füge aroma 1%. Szulfitokat tartalmaz.
3.500 Ft
Beszerzés alatt
A modenai balzsamecet a világ minden táján ismert, különleges íze, illata és színe azonnal felismerhető. Képzeld el ugyanezt málnával gazdagítva.

Ez a kreatív összetételű ecet sós és édes ételekhez is remekül illik. Felhasználása a fantáziánkon múlik, bárányhoz, marhahúshoz, vadételekhez, zöld salátákhoz, sőt gyümölcsökhöz és fagylaltokhoz is kiváló.

Összetevők: 80% Modenai balzsamecet (szőlőmust, ecet), füge 19%, természetes füge aroma 1%. Szulfitokat tartalmaz.
3.500 Ft
Beszerzés alatt
Friss és addiktív, napsütéses ízvilágú modenai balzsamecet, mely egész évben a nyarat idézi az asztalon.

Tökéletes kombináció, mely a főételektől a friss sajtokig és desszertekig kreatívan használható.

Összetevők: 80% modenai balzsamecet, 19% szeder, 1% természetes szeder aroma. Szulfitokat tartalmaz.
3.500 Ft
Raktáron

Emilia-Romagna-ban több körtefajta létezik, mint gondolnád. És a körte, tudod, egy érdekes gyümölcs, ősi, szelíd, érzéki. Ez a körte ízű balzsamecet egy kis gyümölcs beteljesülése, amely a második sorban várja, hogy valaki észre vegye, milyen jó, ízletes, finom.

A világ összes gourmand-jának készítve.

Összetevők: 80% modenai balzsamecet, 19% körtelé, 1% természetes körte aroma. Szulfitokat tartalmaz.

3.500 Ft
Beszerzés alatt

A Trebbiano és a Lambruso szőlők főtt szőlőmustáját hosszú ideig érlelik fából készült hordókban, amíg édes, sűrű és gazdag ízvilágú lesz. Az egyetlen összetevő a főtt szőlőmust - és egy kis türelem.

Aromája nagyon intenzíven balzsamos, textúrája sűrű és bársonyos, mégis könnyed és sokoldalú. Édes és szirupos, nagyon alacsony savtartalommal.

 

7.200 Ft
Raktáron
Egy hosszú séta. Nemes és lassú. 12 év alatt a saját Trebbiano és Lambrusco szőlők más-más fahordókba kerültek, amelyek határozott, különböző tulajdonságokkal rendelkeznek.

Minden cseppje egy sokk, egy izgalom. Kóstolni. Megosztani másokkal is.
20.000 Ft
Raktáron
Saját Trebbiano és Lambrusco szőlőből. Különböző értékes fahordókban érlelődik. Nincs más összetevő. Csak az idő. Várakozás. Legalább 25 év nyugalomban, csendben, a legtisztább örömről meditálva. .
33.000 Ft
Raktáron