Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü
Itt jársz éppen: Kezdőlap >

Acetomodena

Acetomodena

Képtalálat a következőre: „acetomodena logo”

A lenyűgöző, Modena környéki vidéki tájon, ahol a téli hónapokban jeges és a nyári hónapokban forró az idő, itt található a Società Agricola Aceto Modena - a Modenai Ecet Mezőgazdasági Társaság. A cég már évek óta készíti a tradicionális Modena DOP balzsamecetet, amely legjobban az olaszországi Emilia régió hagyományait jellemzi. A kemény munka és elkötelezettség a hagyományos recept iránt világszerte szeretett és elismert terméket hoz létre.

 
 

Rendezés:
Nézet:

Ez az ecet könnyű és friss, rendkívül sokoldalú, kiváló a főtt zöldségek és fehér húsok ízesítéséhez, vagy sültek és a nagy húsok marinálásának alapjaként.

Egy fiatalabb balzsamecet, amelyet édes parfümös jegyekkel és finom savassággal kerekítenek. A történelmi tradíciók teljes tiszteletben tartásával ezt az ecetet az időjárás és a szezon szerint érlelik.

Összetevők: főtt szőlőmust, borecet
Savtartalom 6%
Természetes szulfitnyomokat tartalmazhat.
 

4.000 Ft
✓ Készleten

Tölgyfahordóban érlelt fehér borecet, melynek savtartalma 6%, ideális salátákra és mártásokhoz.

Összetevők: fehér szőlő borecet.
Savtartalom: 6%
Természetes szulfitokat tartalmaz.

3.900 Ft
✓ Készleten

A balsamico krém az Acetomodena által készített IGP Modenai balzsamecet és főzött szőlőmust keveréke.
Az eredmény egy egyedülálló és ízletes konzisztencia.

A balsamico krém kiváló fehér húsokkal, hagyományos pármai ételekkel, és rendkívül kreatívan díszíthetjük vele ételeinket.

Összetevők: főtt szőlőmust, O.F.J. modenai balzsamecet 38% (borecet, főtt szőlőmust), módosított kukoricakeményítő.
Természetes szulfitokat tartalmaz.

4.400 Ft
✓ Készleten

Egy fiatalabb balzsamecet, amelyet édes parfümös jegyekkel és finom savassággal kerekítenek. A történelmi tradíciók teljes tiszteletben tartásával ezt az ecetet az időjárás és a szezon szerint érlelik, ez teszi világszerte ismertté a terméket.

Ez az ecet könnyű és friss, rendkívül sokoldalú, kiváló a főtt zöldségek és fehér húsok ízesítéséhez, vagy sültek és a nagy húsok marinálásának alapjaként.

Összetevők: főtt szőlőmust, borecet.
Savtartalom: 6%
Természetes szulfitnyomokat tartalmazhat.

4.000 Ft
Beszerzés alatt

Prémium ecet, mely különlegessé teszi az ételeket, tökéletesen kiegyensúlyozott savassággal.

Használjunk grillezett vörös húshoz, sajtokhoz, gyümölcsökhöz, desszertekhez és fagylaltokhoz. Minden csepp egy külön ízvilág. Szép ajándék mindennapos használatra.

4.200 Ft
✓ Készleten

Prémium ecet, mely különlegessé teszi az ételeket, tökéletesen kiegyensúlyozott savassággal.

Használjunk grillezett vörös húshoz, sertéssülthöz, grillezett zöldségekhez, halszeletekhez. Minden csepp egy külön ízvilág. Szép ajándék mindennapos használatra.

Összetevők: főtt szőlőmust, borecet.
Savtartalom 6%.
Természetes szulfitnyomokat tartalmazhat.

4.300 Ft
✓ Készleten

A nagymama főztjének illata. A Saba egy ősi eredetű szőlő-szirup, olyan kulturális örökség Modenában, amely a friss szőlőmust lassú, hosszú ideig tartó főzéséből származik.

A szakácsok igencsak kedvelik sokféle felhasználási módja miatt, marináláshoz, fűszerezéshez és cukrászati készítményekhez egyaránt megfelelő.

További információ a mustmézről: ITT

Összetevők: főtt szőlőmust.
Szulfitokat tartalmaz.
 

4.000 Ft
✓ Készleten

Az erős, nagytestű, érett és kiegyensúlyozott Modena IGP balzsamecet magas arányú édes főtt szőlőmusttal és kis mennyiségű borecettel készül. Tölgy, gesztenye és cseresznye hordóban érlelik.

Sűrű, nagyszerű "többfunkciós" termék a konyha számára zöldségfélékhez, hüvelyesekhez, sajtokhoz és húsokhoz.

Összetevők: főtt szőlőmust, borecet.
Savtartalom: 6%.
Természetes szulfitokat tartalmazhat.

6.300 Ft
✓ Készleten

Az Acetomodena saját szőlőjének mustjából és Lambrusco borecetből készült balzsamecet. Kiegyensúlyozott keverék, fahordóban érlelődik, mely testet és illatot ad a végterméknek.

Tökéletes kísérője mindenféle olasz ételnek, a főételektől az édességekig. Fokozza a halak, hidegtálak, saláták és sajtok ízét, gyümölcsökön és desszerteken használva igazi különlegesség.

Összetevők: főtt szőlőmust, borecet.
Savtartalom: 6%
Természetes szulfitokat tartalmazhat.

7.200 Ft
✓ Készleten

Minőségét megőrzi: 30/11/2020

Friss és addiktív, napsütéses ízvilágú modenai balzsamecet, mely egész évben a nyarat idézi az asztalon.

Tökéletes kombináció, mely a főételektől a friss sajtokig és desszertekig kreatívan használható.

Összetevők: 80% modenai balzsamecet, 19% szeder, 1% természetes szeder aroma. Szulfitokat tartalmaz.

3.500 Ft 3.150 Ft
✓ Készleten

A világ összes gourmand-jának készítve.

Összetevők: 80% O.F.J modenai balzsamecet, 19% eper kivonat, 1% természetes aroma.

Szulfitokat tartalmaz.

3.900 Ft
✓ Készleten

A Trebbiano és a Lambruso szőlők főtt szőlőmustáját hosszú ideig érlelik fából készült hordókban, amíg édes, sűrű és gazdag ízvilágú lesz. Az egyetlen összetevő a főtt szőlőmust - és egy kis türelem.

Aromája nagyon intenzíven balzsamos, textúrája sűrű és bársonyos, mégis könnyed és sokoldalú. Édes és szirupos, nagyon alacsony savtartalommal.

Összetevők: ecetesített főtt szőlőmust.

7.800 Ft
✓ Készleten
Egy hosszú séta. Nemes és lassú. 12 év alatt a saját Trebbiano és Lambrusco szőlők más-más fahordókba kerültek, amelyek határozott, különböző tulajdonságokkal rendelkeznek.

Minden cseppje egy sokk, egy izgalom. Kóstolni. Megosztani másokkal is.
22.000 Ft
✓ Készleten
Saját Trebbiano és Lambrusco szőlőből. Különböző értékes fahordókban érlelődik. Nincs más összetevő. Csak az idő. Várakozás. Legalább 25 év nyugalomban, csendben, a legtisztább örömről meditálva. 
35.000 Ft
✓ Készleten