A Ricchigia
Használják az édesiparban, ahol tortákat, süteményeket, nugátokat, habokat, édességeket, fagylaltot, és a granitát készítenek belőle, de nagyon finom az elő-és főételekben egyaránt, vagy a tipikus szicíliai aranciniben, de szép mennyiségben használják a felvágottakban is, valamint a kozmetikai iparban.
A zöld arany, ez a "Pistacchio verde di Bronte" neve, amely az Etna lábánál fekvő kisváros és az ott élő emberek legfontosabb terméke. Szicília az egyetlen olyan régió, mely a pisztácia termesztésével foglalkozik.
A világ minden tájáról ismert ízzel és aromával rendelkező gyümölcs egyedi és rendkívüli. Édes, finom, aromás. De ez a pisztácia nem csak ízekben gazdag, hanem még sok értékes hatóanyaggal is rendelkezik, melyeket számos betegség ellen is alkalmaznak.
Használják az édesiparban, ahol tortákat, süteményeket, nugátokat, habokat, édességeket, fagylaltot, és a granitát készítenek belőle, de nagyon finom az elő-és főételekben egyaránt, vagy a tipikus szicíliai aranciniben, de szép mennyiségben használják a felvágottakban is, valamint a kozmetikai iparban.
Az ősi szicíliai hódítóktól egy újabb nagyszerűség, diszkrét, intenzív ízekkel. Fagylaltkészítési és cukrászati felhasználásra.
Csak tiszta, természetes alapanyagokból készült mesterséges ízesítők, színezékek, tartósítószerek, pálmaolaj és származékai nélkül.
Az ősi szicíliai hódítóktól egy újabb nagyszerűség, diszkrét, intenzív ízekkel. Fagylaltkészítési és cukrászati felhasználásra.
Csak tiszta, természetes alapanyagokból készült mesterséges ízesítők, színezékek, tartósítószerek, pálmaolaj és származékai nélkül.