Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatkezelési tájékoztatónkat ITT tudod elolvasni.

 
Termékek Menü

A Buono! és a Michelin

Giuseppe
2018. 03. 27. 09:14:00
A Buono! és a Michelin

És végre megtörtént!!!
Az Onyx lett Magyarország első két Michelin-csillagos étterme.
 

Minden egyes Michelin csillag kiosztásra emlékszem, mikor hol voltam, hogyan tudtam meg, milyen érzés volt. A szakmám csak közvetett dicsőséget ismer, így a legelejétől természetes volt izgulni és főleg örülni a partnereink sikereinek. Most sem lehet máshogy.

Körülbelül 8 éve szállítunk az Onyx-nak. Szerencsém volt végig nézni, hogy milyen szépen, fokozatosan, de nagyon tudatosan, fejlődött minden benne: a hely, a csapat, de még a vendégkör is. Gratulálunk az Onyx étteremnek, Mészáros Ádámnak, a Niszkács családnak és a Gerbeaud ház teljes csapatának, ezért a fantasztikus eredményért!

Mind emellett, dicséret jár azoknak is, akik megtartották az első csillagot (tudjuk, hogy ez is komoly feladat), mint Palágyi Eszter (Costes), Sárközi Ákos (Borkonyha) és Tiago Sabarigo (Costes Downtown). Illetve gratulálni szeretnék Ádám Csabának (Olimpia) és a Széll Tamás - Szulló Szabina párosnak (Stand 25), a Michelin Guide-ba való bejutásáért, mint ajánlott és Bib Gourmand éttermek!
Ahogy Tiago mondta a gálán: "Holnap a nulladik nap lesz, megint".

Most "csak" csinálni kell, és mi is még nagyobb odafigyeléssel és szakmai alázattal fogunk dolgozni, hogy jövőre is új meglepetéseknek tudjuk örülni az éttermeinkkel!

Hálás köszönet! ❤️
Giuseppe

https://index.hu/kultur/eletmod/2018/03/26/michelin/

Tartalomhoz tartozó címkék: Érdekesség