Azért használunk cookie-kat (sütiket) az oldalunkon, hogy javíthassunk a Neked szánt szolgáltatásokon. Ezeket a fájlokat a Te géped tárolja és nem alkalmasak rendszer és személyek azonosítására. Az oldal böngészésével beleegyezel ezek használatába.
Adatvédelmi tájékoztatónkat itt tudod elolvasni.
Elfogadom
Termékek Menü
12 hónap - Bezzegh Éva Kattints rá a felnagyításhoz

12 hónap - Bezzegh Éva

Ár:
10.500 Ft (10.000 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
2017 novemberében jelent meg Bezzegh Éva Tizenkét hónap címet viselő első receptkönyve az Artbeet kiadó gondozásában.
A kötetet nagy várakozás előzte meg, hiszen amellett, hogy a hazai könyvpiacon nemzetközi mércével mérve is kiemelkedő minőséget képvisel a kiadvány, tartalmát tekintve hiánypótló. A masszív, 360 oldalas, bő másfél kilós “salátaenciklopédia” ugyanis 12 hónapon át kalauzolja végig az olvasót a szezonális zöldségekre és gyümölcsökre épülő, néhol hagyományos ízeket, néhol meglepő íztársításokat felvonultató vega, húsos, halas, vagy épp tenger gyümölcseivel, netán gabonával gazdagított, közel- illetve távol-keleti, mediterrán, skandináv, stb. saláták világán, a szerző könnyed, mégis közérthető tolmácsolásában.

A letisztult képi világú kötet a közel száz recepthez tartozó formabontó ételfotókon túl a táj változásait is hónapról-hónapra leköveti Magyarország legszebb vidékein járva, a látvány így erősít rá a szezonalitást középpontba helyező tartalomra. A kiadvány egyedi megjelenése a tehetséges, fiatal fotóművész, Török-Bognár Renáta bámulatos képeinek, a neves grafikus, Laki Eszter világszínvonalú munkájának, és Ruzicska Tünde kortárs keramikusművész könyvben szereplő páratlan alkotásainak köszönhető.

További termékadatok

Egy különlegesen szép képi világú, nagy formátumú receptkönyvvel debütál az Artbeet Kiadó 2017 novemberében, Tizenkét hónap címmel. A könyv témája a saláta.
Miért éppen saláta? Mert gyors, mert egyszerű, mert tápláló, mert esztétikus – így minden mai étkezési igényt kielégít. Esetenként még főzni sem kell tudni hozzá, ráadásul a salátakészítés megadja az alkotás korlátlan szabadságát, ezáltal a legnagyobb változatosságot ígérő, a szó szoros értelmében vett legszínesebb műfaj, ha... Ha kellően el merjük engedni a fantáziánkat. E téren szolgál inspirációként a kötet, ami egy teljes éven át, havi 8 recepten keresztül kalauzolja végig az olvasót a szezonális zöldségekre és gyümölcsökre alapuló ételek világában. A nyers vagy épp sült, skandináv, mediterrán, közel-, netán távol-keleti zöldség-, gyümölcs-, hal-, hús- vagy akár gabonasaláták néhol ismerős, máshol meghökkentő íztársításokban kerülnek bemutatásra, mindez az első kötetes szerző, Bezzegh Éva kivételesen könnyed, laza hangvételű, egyben közérthető tolmácsolásában.
A könyv egyszerre szól a fiatal és középkorú, főzni szerető és tudó, világlátott városi nőkhöz és férfiakhoz, a klasszikus sütés-főzés iránt nem feltétlen, de a könnyű ételekre és változatos ízekre fogékony gasztrohipszterekhez, kezdőkhöz és haladókhoz, illetve azokhoz, akik számára az esztétika, a különleges könyvélmény egyaránt meghatározó.A könyv egyedisége, hogy majd’ egy éven át készült, nyomon követve, hogyan változik a táj, a természet, és miként tükröződhet ez a tányérjainkon. A projektre a kiadónak olyan alkotógárdát sikerült összeterelni, akiknek a lelkesedése, tehetsége és szakmai hozzáértése komoly magaslatokba emelte a hosszú hónapokon át tartó munkát, hogy mindez egy kivételesen szép és tartalmas kötetben teljesedhessen ki.

Szerző: Bezzegh Éva
Kiadó: Artbeet
Megjelenés: 2017 november
Terjedelem: 360 oldal
Példányszám: 3000 db
Borító: kemény, félvászon kötésű
Kötés: fűzött

 

Hasonló termékek